Torsdagspicnic med OAK | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Torsdagspicnic med OAK

Oak normal620
Kulturium Musikteater
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Se kort
Alle
0/0 kr.
kulturium.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Gratis - men der skal bestilles et picnictæppe.

Medbring egen picnickurv eller tilkøbe en lækker let frokost til dit bestilte tæppe.

Et blandet repertoire af live akustisk musik, og som de unge kender og som alle kan nynne med på. Bandet består af professionelle musikere fra Ishøj Kulturskole. Vi har brug for musikken til at forankre og huske os på hvem vi er.

Hver torsdag kl. 12 i uge 28-32 holder vi fælles picnic i Ishøj Byhave. Vi sørger for, at der er picnictæpper, mulighed for at forudbestille en picnickurv, samt køb af drikkevarer. Det er gratis at deltage, men der skal bestilles et picnictæppe. Der er plads til 6 gæster på et tæppe.

Derudover vil der også være underholdning hver torsdag med bl.a. Chapper, Klovnen Knud, OAK mm. Ligesom det vil være muligt at opleve lidt af hvad sommerholdet har arbejdet med i løbet af ugen. Vi glæder os til at se jer til en hyggelig picnic i vores allesammens byhave.

PICNICKURV
Voksen 70 kr. Sesambagt laks på marineret fennikel Stegt kylling med sweet chili og lime Italiensk pølse med hvid bønnepuré Pastasalat med oliven, favabønner og feta 2 slags ost med rødløgsmarmelade Koldhævet brød og tapenade

Børn 50 kr. Kyllingespyd med kokos og peanuts Grillspyd med oksekød og grillet grønt Pastasalat med oliven, favabønner og feta Koldhævet brød og tapenade.

Se mere på ishojbio.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 06. august 2020 kl. 12.