Torsdagspicnic med Lars U's trylleshow | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Torsdagspicnic med Lars U's trylleshow

Lars u normal620
Kulturium Musikteater
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Se kort
Alle
0/0 kr.
kulturium.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Gratis - men der skal bestilles et picnictæppe.

Medbring egen picnickurv eller tilkøbe en lækker let frokost til dit bestilte tæppe.

Med en stor potion humor og 25 års erfaring i fingerfærdighed præsenterer Lars U sit store trylleshow. Showet er henvendt til børnene, men de voksne vil også føle sig godt underholdt når Lars U leverer komik og magi.

Hver torsdag kl. 12 i uge 28-32 holder vi fælles picnic i Ishøj Byhave. Vi sørger for, at der er picnictæpper, mulighed for at forudbestille en picnickurv, samt køb af drikkevarer. Det er gratis at deltage, men der skal bestilles et picnictæppe. Der er plads til 6 gæster på et tæppe.

Derudover vil der også være underholdning hver torsdag med bl.a. Chapper, Klovnen Knud, OAK mm. Ligesom det vil være muligt at opleve lidt af hvad sommerholdet har arbejdet med i løbet af ugen. Vi glæder os til at se jer til en hyggelig picnic i vores allesammens byhave.

PICNICKURV
Voksen 70 kr. Sesambagt laks på marineret fennikel Stegt kylling med sweet chili og lime Italiensk pølse med hvid bønnepuré Pastasalat med oliven, favabønner og feta 2 slags ost med rødløgsmarmelade Koldhævet brød og tapenade

Børn 50 kr. Kyllingespyd med kokos og peanuts Grillspyd med oksekød og grillet grønt Pastasalat med oliven, favabønner og feta Koldhævet brød og tapenade.

Se mere på ishojbio.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 30. juli 2020 kl. 12.