Tørre torsk og klamme kakerlakker! Påskeferie | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Tørre torsk og klamme kakerlakker! Påskeferie

Komprimeret normal620
M/S Museet for Søfart
Ny Kronborgvej 1
3000 Helsingør
Se kort
2-12 år
0/120 kr.
mfs.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Tørre torsk og klamme kakerlakker! Kom med på Ingolfs klamme madkursus
På DRØMMESKIBET står messedrengen Ingolf for den legendariske påskefrokost – helt alene! Hjælp Ingolf med at fange kæmpefisk til maden og holde rotter og andre udyr ude af messen. Hvis I tør, får I måske lov at smage på Ingolfs klamlækre livretter!

Stik til søs med DRØMMESKIBET!
DRØMMESKIBET er et eventyrligt legeområde fyldt med sjove aktiviteter og finurlige overraskelser for børn i alderen 3-10 år – og deres voksne. Kravl ind i DRØMMESKIBETS motorrum og tjek at alt virker. Hjælp kaptajnen med at laste skibet og holde kursen. Kravl helt op i stævnen og hold øje med hajer og søuhyrer – eller tag en slapper i sømandens hængekøje, mens I navigerer efter stjernerne. Inde på havnen kan I besøge knejpen og give den gas til sømandskaraoke!

Bygger du årets flotteste påskeskib?
Sømandsværkstedet er invaderet af kyllinger, æg og fjer, for nu skal der bygges påskeskibe! Efter påsken kårer vi de to flotteste og mest gakkede påskeskibe. Præmie: 1 stk. årskort til M/S Museet for Søfart + 1 sæt ”Byg dit eget drømmeskib”.

Så besøg Sejlmagerværkstedet, hvor vaskeægte skoleskibsmatroser sætter dig ind i den ædle kunst at lave seje ting med knob, stik og sejl.

Rundtur på Fyrskib XVII.
Frivillige fra Fyrskibslauget viser rundt over og under dæk og fortæller om skibets spændende og dramatiske historie.

Besøg Maritimt Værksted i Hal 16 og kom helt tæt på arbejdet med at restaurere historiske fartøjer. Værkstedet drives af privatpersoner med egne både, så aktivitetsniveauet varierer, men der er altid nok at blive fascineret af.

Se mere på mfs.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger
Indendørs legepladser

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 22. april 2019 kl. 11-17.