The Voyages | Børn i byen - hvad skal vi lave?

The Voyages

Voyages pic normal620
Bellahøj
Ved Bellahøj Nord 7
2700 Brønshøj
Se kort
Alle
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Se hjemmeside for rute og tidsplan.

AKTIVITETER 20.-23. aug. – fra kl. 17 mellem husene på Bellahøj
FORESTILLING lør. 24. & søn. 25. aug. kl. 16.00 – mødested: foran Bellahøj Kirke v. Frederikssundsvej

I en uge i august forvandler Bellahøj sig til scene for forunderlige, uforudsigelige møder med 20 fantastiske akrobater. På toppen af København, midt mellem de knejsende højhuse og grønne parker, dukker en flok sortklædte parakrobater op som iøjnefaldende, bevægelige skulpturer. På græsplæner, i trappeopgange, på balkoner… To mand høj. Tre mand høj. Som menneskelige broer over gangstier. Eller som en trappe bygget af kroppe.

Hver dag nye scenarier. Og hver dag en ny invitation til at være med. De arbejder nemlig ikke alene, men infiltrerer et område ved at invitere beboere og besøgende til at tage del i akrobatikken. En udstrakt hånd, et smil, et nik. De stumme akrobater kommunikerer gennem fysik, og den menneskelige kontakt er essensen af deres kunst.

Tager du imod invitationen, bærer de dig bogstaveligt på hænder og fødder. Mange af os er ikke blevet båret, siden vi var helt små, og det føles ganske specielt at overlade sin vægt i en fremmeds trygge hænder. Som at være barn igen.

Compagnie XY ombygger Bellahøj med mennesker som grundsten. En midlertidig arkitektur, hvor solidaritet er fundamentet. Over for den bombastiske Le Corbusier-inspirerede arkitektur bygger akrobaterne skrøbelige strukturer af kroppe. Over for det permanente skaber de flygtige øjeblikke af poesi, humor og medmenneskelighed. De bringer bevægelse til det stillestående, følelser til det følelsesløse og skaber eventyr midt i hverdagslivet.

Se mere på metropolis.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans
Underholdning
Teater
Storby
Kulturoplevelser

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.