TEGNEVÆRKSTED MED GRATIS UNDERVISNING – OG GRATIS IS I CAFEEN | Børn i byen - hvad skal vi lave?

TEGNEVÆRKSTED MED GRATIS UNDERVISNING – OG GRATIS IS I CAFEEN

Tegnev rksted.viggojohansensakvareller.nivaagaardsmalerisamling normal620
Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
2990 Nivå
Se kort
Alle
nivaagaard.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Nivaagaards Malerisamling har dedikeret den smukke sal i museets Gl. afdeling til et stort tegneværksted i forbindelse med den aktuelle sommerudstilling med skagensmaleren 'Viggo Johansens akvareller'.

Tegneværkstedet er åbent i museets åbningstid og vil i skolernes sommerferie være bemandet med en tegneunderviser i tidsrummet kl. 12-15, hvor gæster i alle aldre kan blive introduceret til akvarelmaling og tegnelære.

Udover tegneborde er den gamle stemningsfulde sal blevet indrettet med sækkestole, bøger og legetøjs bondegårde og dyr, der står klar til at byde feriebørn og deres voksne inden for på Malerisamlingen. Morris-tapetet fra den tidligere særudstilling er bevaret på endevæggen, og mellem de blomstrede tapeter står buketter med markblomster og strå fra den omgivende natur. Her kan alle træde ind i ro og fordybelse i kunstens verden.

I sidefløjene til salen kan museumsgæsterne gå på opdagelse i Viggo Johansens fine akvareller og se kunstnerens evne til at skabe figurer og bevægelse med enkle streger og flydende farveflader.

Adgang til tegneværkstedet er gratis, når entreen er betalt. Derudover byder den feriestemte Malerisamling på en gratis ispind i cafeen til alle museumsgæster under 12 år i skolernes sommerferie.

Se mere på nivaagaard.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Musik/kunst undervisning
Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 09. august 2019 kl. 12-15.