Tegn til Baby: Workshop - Lær dit barn flere tegn! -og lyt med, når dit barn vil fortælle... | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Tegn til Baby: Workshop - Lær dit barn flere tegn! -og lyt med, når dit barn vil fortælle...

7p6a6141 normal620
Øbro Amazonas - Babyaktivitetsrum
Gunnar Nu Hansens Pl. 3 (1. sal)
2100 København Ø
Se kort
Alle
250/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Vi har fået stablet en spændende workshop på benene i Øbro Amazonas-aktivitetsrum! Kig ind d. 14. april kl. 10-12 - for dig med en baby på ca. +12 mdr. men ikke er nået at komme godt i gang med tegn endnu, eller måske er du gået i gang med tegn - men er gået i stå og vil gerne videre, øge tegnmængden, eller få din baby til at knække tegnkoden 👋👶
Når du reagerer på dit barns behov, styrker du dit barns emotionelle udvikling. Den emotionelle udvikling er en præmis for al fremtidig indlæring og kompetencer som ideskabelse, kreativitet, logisk ræsonnement, læsning og matematik. Tegn medvirker til at du i højere grad kan reagere på dit barns ønsker, behov og følelser. Du styrker herved et vigtigt og centralt udviklingstrin hos din lille baby, der gør en forskel for dit lille barns fremtidige udvikling.
Det er ikke for sent at komme i gang! Du kan med stor fordel anvende og lære dit barn tegn, helt indtil dit barns talesprog er fuldt udviklet. I England, USA og Tyskland m.fl., hvor tegn er langt mere udbredt end i Danmark er det langt mere normalt at gå til tegn-undervisning når baby er +1 år. Her vil du nemlig hurtigt opnå, at dit barn forstår og laver tegnene blot 1-2 uger efter de er introduceret.
Vi afholder arrangementet om søndagen i det skønne Øbro Amazonas-aktivitetsrum, så alle uanset arbejde eller vuggestuestart, kan komme i gang med at skabe en fantastisk forståelse og indsigt i deres lille barn.
Du er velkommen både med eller uden barn. Prisen er pr. familie/barn, dvs. at bedsteforældre, far, medmor og øvrige tætte relationer på baby er meget velkomne.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Kategorier Tilføj ›

Workshops
Indendørs legepladser
Dagsture
Barselscafeer
Park/leg
Din weekend

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 14. april 2019 kl. 10-12.