Tegn til Baby: Lær din baby de første tegn (0-12 mdr.) | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Tegn til Baby: Lær din baby de første tegn (0-12 mdr.)

Freja med ko tegn normal620
Øbro Amazonas - Babyaktivitetsrum
Gunnar Nu Hansens Pl. 3 (1. sal)
2100 København Ø
Se kort
0-1 år
250/0 kr.
facebook.com Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Vil du give dit barn den bedste start?

Vi har ofte fokus på babys fysiske udvikling og går gerne til rytmik og babysvømning. Men vi glemmer eller er ikke bevidste om, at baby's kognitive færdigheder og vigtigheden af at blive forstået er meget vigtig at stimulere tidligt.

Vi har et vindue når vores børn er 0-3 år, der er afgørende for barnets fremtidige udvikling. Her er specielt kontakten og forståelsen fra tætte relationer med til at styrke det lille barns kompetencer som bl.a. selvværd og selvforståelse.

Via tegn kan du styrke dit barns personlige, faglige og sociale kompetencer og på en kontakt og relationsskabende måde give dit barn, den bedste start!
Men, der er ikke alle metoder til at lære tegn, der er lige succesfulde for alle. Tegn er individuelt og et sprog der skal indlæres. Vi anvender indlæringsstrategier og teori for at huske i vores timer, der medvirker til at du lykkes med tegn.

Workshoppen er for gravide, mødre og fædre på barsel, bedsteforældre og andre tætte relationer til en lille baby på 0-12 mdr., der kunne tænke sig at komme rigtig godt fra start med tegn!

Det hele foregår i Amazonas Babylounge på Gunnar Nu Hansens Plads 3, (1. sal), 2100 København Ø.

Mød op og gå derfra med hele 25 begyndertegn som passer til lige netop til dig og din baby og som du kan anvende med det samme. Workshoppen inkluderer en tegnplakat med 25 begyndertegn.

(Der er plads til 15 babyer)

Se mere på babyfingertalk.com

Kategorier Tilføj ›

Workshops
Barsel
Barselscafeer
Rytmik

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 02. september 2019 kl. 12-14.