Tegn til Baby: Kursusforløb opstart 26/4 - Lær din baby tegn og kommuniker med din baby før talesproget udvikles!

Freja med ko tegn normal620
Østerbrohuset
Århusgade 103
2100 København Ø
Se kort
0-1 år
650/0 kr.
osterbrohuset.kk.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Tegn til Baby tager dig igennem vigtigheden af tidlig indsigt - og hvordan tegn kan understøtte et centralt udviklingstrin hos dit lille barn, der vil gavne dit barn langt hen af livet. Du bliver guidet i, hvordan du kan komme rigtig godt i gang med tegn og hvordan du på en let og overskuelig måde, kan implementere flere tegn i hverdagen.

Et kursusforløb giver dig alle de tegn der skal til, så du kan skabe det kommunikations grundlag der gør, at din baby kan udtrykke sig og gøre sig forståelig i dagligdagen. Det er dette tegnforråd der gør, at du kan skabe tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn - og give dit barn den bedste start!

Du vil under et kursus blive introduceret for lege du kan udføre med din baby. Du vil få guidens i hvordan i fylder på med tegn, på en let og overskuelig måde - og blive holdt i hånden lige indtil din baby kan tale… Du har nemlig mulighed for, at blive tilknyttet en lukket Facebookgruppe hvor i også efter endt kursus vil blive vejledt og guidet videre i forløbet. I kan her altid vende tilbage med spørgsmål og ønsker til nye tegn.

Tegn til Baby har udviklet en metode, der via indlæringsstrategier og huskeøvelser giver dig succes med at lære dig og din baby tegn, så du kan forstå og reagere på dit barns behov og ønsker, før talesproget udvikles. Når du skaber tidlig indsigt og forståelse for dit lille barn, styrker det barnets selvværd og selvforståelse.

Det er i barnets første leveår at samspillet og forståelsen fra tætte relationer omkring barnet, er medvirkende til at skabe rammerne for de personlige, faglige og sociale kompetencer, der følger barnet senere i livet.

Vores mål er, at du skal lykkes med tegn, uanset hvad… Så vi vil gøre alt hvad vi kan for at det lykkes for dig!

I kurset er der inkluderet i alt 5 tegnplakater med +100 tegn, som du kan hænge op derhjemme lige der hvor det er relevant. Et kursusforløb vil for det meste vare af 6 gange med én times varighed. der vil være opfølgning undervejs, samt guiden via Facebooksiden efter hver gang, så man ikke bliver snydt, hvis man skulle misse en time. Og ellers finder vi altid ud af at kompensere eller tilbyde en time på et andet hold!

Vi anbefaler et kursus til babyer mellem 4-18 mdr. Men, ingen regel før undtagelsen.. og vi har mange mødre der kommer med babyer på bare 1 mdr. da de bare vil i gang! Det gælder bare om, at man selv er klar til at komme afsted med baby - og klar på tegn, så er alle velkomne.

Far, medmor, bedsteforældre og søskende, samt andre tætte relationer på baby, er også velkommen til at deltage sammen med baby på et kursusforløb. Og du kan starte op på et kursus, uanset om du har deltaget på vores introworkshop eller ej.

Vi glæder os til at se dig!

Se mere på babyfingertalk.com

Kategorier Tilføj ›

Småbørnsmotion
Legestuer
Workshops
Babysalmesang
Babysvømning
Barselscafeer
Underholdning
Barsel/gravid
Rytmik

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 14. juni 2019 kl. 10-11.