Tegn naturen - Tegn detaljer: dyr & planter | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Tegn naturen - Tegn detaljer: dyr & planter

Tegnnatur 620x410 normal620
Statens Naturhistoriske Museum
Øster Voldgade 5-7
1350 København K
Se kort
10-16 år
50/95 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

TEGN NATUREN

Er du vild med at tegne, og vil du gerne blive bedre? Er du vild med dyr og naturen omkring os? Så kom med til ’Tegn naturen’-workshop på Statens Naturhistoriske Museum.

På tegneworkshoppen får du masser af hjælp, idéer og gode råd til naturhistorisk tegning af en professionel, erfaren illustrator og/eller kunstner. Du hører om, hvordan det er at arbejde som illustrator, og du får undervisning i et emne inden for tegning. Tag en eller to af dine egne tegninger med hjemmefra til workshoppen, så gennemgår vi dem sammen, og lærer hvad det næste skridt er for at blive en bedre tegner.

Workshoppen er for børn og unge i alderen 10-16 år, som kan lide at tegne og gerne vil være bedre og/eller som kan lide naturen og dens detaljer.

En workshop varer 1 time, og afholdes på Geologisk Museum, kl. 12:30 og 13:45.

TEGN DETALJER: DYR & PLANTER

At tegne er at se – og der er detaljer nok at se på i naturen! På denne tegneworkshop går vi tæt på naturen og lærer at observere detaljer i planter og dyr. Vi skal lære at tegne selv de små detaljer helt nøjagtigt, og lære at komme fra detaljerne til hele blomsten eller hele dyret. Illustrator Kirsten Tind giver gode råd til teknikker og metoder og giver feedback på dine tegninger undervejs i workshoppen.

Mange mennesker har set Kirsten Tinds smukke og detaljerede tegninger af planter og dyr i de mange håndbøger, plakater, børnebøger og postkort, som Kirsten har skabt gennem årene. Kirsten Tind har både erfaring med helt præcise videnskabelige tegninger af bær og blomster men også med illustrationer til børnebøger – bl.a. om drengen Søren Snus og om tudsen Tad.

PRAKTISK INFORMATION

Entré: Når der er betalt entré til museet eller fremvist årskort, koster det 50 kr. at deltage i tegneworkshoppen. Materialer er inkluderet i prisen.

Billet: Billet til tegneworkshoppen skal købes forud og vises ved fremmøde.

Køb din billet på Billetto.dk via dette link: https://billetto.dk/da/e/tegn-naturen-pa-statens-naturhistoriske-museum-billetter-272593

Der er max ti børn på hvert workshophold.

Mødested: Ved trappen i rotunden ved hovedindgangen, hvor I bliver hentet af en af museets værter og fulgt op i skolestuen.

Program: Find andre datoer hvor der afholdes tegneworkshop på vores hjemmeside: https://geologi.snm.ku.dk/aktiviteter/tegn-naturen/

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger
Underholdning

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.