Store Bededagsferien på Frilandsmuseet | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Store Bededagsferien på Frilandsmuseet

Friland sommer 2020 30 normal620
Frilandsmuseet Det Gamle Danmark
Kongevejen 100
2800 Kongens Lyngby
Se kort
Alle
0/90 kr.
natmus.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Den 30. april/ 1. maj / 2. maj fra 10-16.00 er der gang i Frilandsmuseet med aktiviteter og dyreformidling for hele familien.

Kom og oplev vores dygtige pottemager i pottemagerhuset fra Sorring.I finder pottemageren ved værkstedet fra Sorring (bygning nr. 43) hvor han drejer keramik og fortæller om det gamle håndværk og teknikken bag.

Du kan også selv prøve kræfter med at lave din egen kreation i ler. Du kan nemlig købe en klump ler fra Sorringegnen og lave din egen keramikskål, kop eller hvad du har lyst til. Kun fantasien sætter grænser.

✨ OMVISNINGER ✨
Det vil også være muligt at deltage i omvisninger om livet på landet i 1800-tallet. Det koster et klip eller 25 kr. og pladser reserveres i museumsbutikken. Der er et begrænset antal pladser grundet covid-19 restriktioner. 😀 Der er ingen omvisning fredag den 30.

KOM TÆT PÅ DYRENE 😍
I weekenderne i maj kan du komme tæt på dyrene med vores søde dyrepassere, som står klar til at fodre vores bondegårdsdyr. Vores dyrepasser vil fortælle lidt om dyrene herude og man er mere end velkommen til at stille spørgsmål undervejs.
Den 1. maj og 2. maj: Fårene bliver fodret ved det færøske hus

‼️ Husk at læse de seneste retningslinjer inden du besøger museet: https://bit.ly/3mCMTnt

Se mere på frilandsmuseet.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Tæt på dyr
Din weekend

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 02. maj 2021 kl. 10-16.