Stop op, hop - en ordløs forestilling om tyngdekraft for de 0-4 årige | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Stop op, hop - en ordløs forestilling om tyngdekraft for de 0-4 årige

Stop op hop v rk normal620
Sjælør Kirke
Wagernsvej 33
2450 København SV
Se kort
0-4 år
65/135 kr.
gazart.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Stop op, hop er en sanselig og fabulerende forestilling for de allermindste, som undersøger tyngdekraft, mobilitet og bevægelse. I et univers af balloner og bolde, kluntede klovnekarakterer og fantasifulde kostumer, undersøger danserne hvordan ting kan rulle og tumle, stige op og falde ned, og hvordan tyngdekraften sætter alt omkring os i bevægelse.

I et let og legende univers møder vi en fingernem og finurlig danser og et underligt væsen: en blød tumling med en stor, rund mave. Sammen udforsker de et cirkusinspireret univers, fyldt med trylleri og magi. Det er en verden, som åbner op for undren og undersøgelse af op og ned og tyngdekraftens magt.

Her møder børnene tumlingens tunge krop, danserens lette bevægelser og alt det som tyngdekraften kan sætte i bevægelse. Bolde ruller hen af gulvet, hopper og falder ned igen, før alting står stille … et øjeblik. Lad legen begynde; Stop op, hop!

Se mere på gazart.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans
Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 23. maj 2021 kl. Hverdage 9.30 og 10.30. Weekedner 10.00 og 11.30.