Stenalderfestival i Sagnlandet Lejre - Athra Gathering

Billedet findes ikke
Sagnlandet Lejre
Slangealléen 2
4320 Lejre
Se kort
Alle
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kom til stenalderfestival med Nordens pionerer!

Eksperter i flinthugning, skindgarvning eller værktøj i ben. Det er ikke noget man ser hver dag, men ikke desto mindre er det hvad man kan opleve, når rekonstruktionsformidlere og -håndværkere med en passion for jægerstenalderen fra alle hjørner af Europa mødes til Sagnlandets stenalderfestival ’Athra Gathering’.

Når det kommer til færdigheder indenfor primitiv livsstil, og evnen til at klare sig uden den moderne civilisations bekvemmeligheder i selv de mest barske naturmiljøer, findes der få med større ekspertise end den gruppe af internationale gæster, der i år slår lejr i Sagnlandet i forbindelse stenalderfestivalen Athra Gathering.

Alle hverdage i uge 29 kan man møde stenaldereksperter og specialister i alt fra buejagt og skindgarvning til flinthugning, ildslagning og indsamling af mad og medicinplanter, når specialister fra hele verden mødes for at dele deres erfaring og viden om jægerstenalderens håndværk og hverdagsliv.

De mange gæster deler hellere end gerne ud af deres viden og entusiasme for fortidens overlevelsesfærdigheder og inviterer til spændende workshops hvor store og små kan prøve kræfter med livet som stenalderjæger.

Husk: Billetten gælder hele sæsonen
Med en billet til Sagnlandet Lejre får du adgang til en verden af oplevelser. En verden så stor, at de færreste når igennem det hele på en enkelt dag. Derfor er billetten til Sagnlandet et sæsonkort, der gælder året ud, fra den dag du køber det. Så kan du komme igen og igen.

Kategorier Tilføj ›

Kultur Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 20. juli 2018 kl. 10-17.