Sommeroplæsning for børn – Hanne Kvist | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Sommeroplæsning for børn – Hanne Kvist

Hanne kvist normal620
Bakkehuset
Rahbeks Allé 23
1801 Frederiksberg C
Se kort
5-12 år
0/60 kr.
frederiksbergmuseerne.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Lørdag den 28. august byder vi velkommen til den prisbelønnede børnebogsforfatter og illu-strator Hanne Kvist. Kvist skriver for både store og små og er særligt kendt for sin børne-bogsklassiker ”Drengen med sølvhjelmen” fra 1997. Hun har et langt og bredt forfatterskab bag sig, der særligt kredser om ensomheden, relationer mellem dyr og mennesker samt om betydningen af stærke venskaber. Glæd jer til at tage imod Hanne Kvist i Bakkehusets histo-riske rammer!
Familieoplæsningen henvender sig særligt til børn i alderen 5-12 år, men alle børn er vel-komne. Oplæsningen ledsages af et kreativt værksted, hvor både børn og voksne kan tegne, lave papirklip, folde æsker eller andet, mens oplæsningen står på.

I begyndelsen af guldalderen blev der jongleret med ord, læst op og snakket om litteratur i Bakkehusets stuer. Bakkehuset var et kulturelt mødested for tidens største forfattere og poeter, som kom for at besøge ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbek og for at udveksle tanker og ideer. Som en hyldest til fortidens og nutidens litteratur holder Bakkehuset i august og september arrangementsrækken ”Sommeroplæsninger”, hvor forskellige forfattere læser op fra egne værker. Gennem fire oplæsninger for voksne og fire oplæsninger for børn giver Bakkehuset stemme til nogle af nutidens toneangivende danske forfattere af både voksen- og børnelitteratur og skaber rum for både fordybelse og kreativitet.

Billetter til oplæsningen sælges kun via Billetto. Entré til Bakkehuset er inkluderet i billetprisen, og museets udstilling i stueetagen samt Eventyrakademiet kan besøges efter oplæsningen. Det er gratis for børn at deltage i oplæsningen, men tilmelding er påkrævet via Billetto.

Se mere på billetto.dk

Kategorier Tilføj ›

5-7 år
6-10 år

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 09. oktober 2021 kl. Kl. 10-11.