Sommerfest for småbørn | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Sommerfest for småbørn

5f03067c 8aa8 41c0 9337 a0c6d805aeef normal620
Den bemandede legeplads i Degnestavnen
Degnestavnen 20
2400 København NV
Se kort
0-6 år
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

English summary below 👇
Kære småbørnsfamilier.
Vær med til den sjoveste sommerbørnefest på Degnestavnens legeplads!
Dagen er fyldt med aktiviteter til de helt små, underholdning til de lidt ældre og kaffe & kage til de helt store. 👨‍👨‍👦‍👦
Her vil der bl.a. være mulighed for at deltage i forskellige DIY-aktiviteter:
🔴 Krea Værksted: tegne, male og lære at lave origami & pirathatter.
🟠 Sjov & leg med modellervoks.
🟢 Gemmeleg med djungel-dyr.
🔵 Lære at tegne forhindringsbaner med kridtspraymaling.
🟣 Leg med kæmpe sæbe bobbler.
Derudover får vi besøg af den lokale forening Krumspring og duoen Circus Kuplibum, som laver et interaktivt cirkusshow for børnene. Sidst, men ikke mindst, vil SoundTruck være til stede under hele festen og spiller noget lækkert baggrundsmusik. 🎶
Derover vil det være muligt at købe kaffe og tre (mums!) forskellige kage hos Nordvest Fællesskabet.
🌞 Krumspring 🌞
Krumspring stiller en bane op med redskaber, så børnene får lov til at lege og få brugt en hel masse energi. Mindre børn har en ansvarlig voksen i hånden de fleste steder, så barnet føler, at det er trygt at prøve nye ting, samtidigt med at det er spændende.
🌞 Soundtruck 🌞
SoundTruck er byens mest originale lydvogn, bygget i en tre-hjulet Ape Piaggio. Til sommerfesten vil Soundtruck stå for easy og let-tilgængelig elektronisk musik med vokal og et etnisk touch som fungerer godt som baggrundsmusik. Det bliver stille og roligt, dog er stadig tilladt at tage sin Techno-Arm ud og bevæge sine fødder til takten. 🎶 🦾 😉
🌞 Circus Kuplibum 🌞
Cirkus Kuplibum vil opføre et sørøver cirkus show, med de to næsten frygtløse sørøvere Kup og Bum. Kup og Bum afventer med spænding tigerdronningens ankomst, og forbereder et væld af underholdning, således at hun ikke spiser dem. Hvordan mon det vil gå dem?!
🚗 Loppemarked 👚
Har du eller dine børn lyst til at sælge lidt ud? Så tag gerne jeres aflagte børnetøj og/eller legetøj med til vores lille loppemarked. Vi har i alt 10 pladser til loppeboder. Hvis du gerne vil reservere en plads, så skriv en besked til Forældrenes Børneklub på Facebook. Du skal selv sørge for at tage et tæppe/underlag med.
-Dagens program er på vej-
Aktiviteterne og underholdning henvender sig mest til børn mellem 2-6 år, men alle børn er velkommen til at være med.
De bedste hilsner,
Forældrenes Børneklub
🦠 CORONAVEJLEDNING 🦠
Vi opfylder myndighedernes forholdsregler ift. corona. Vi sørger for rigeligt adgang til håndsprit og god muligheder for at holde afstand. Der vil være begrænset plads til de forskellige DIY aktiviteter. Vi vil dog gentage nogle aktiviteter i løbet af dagene, så flere kan få glæde af dem.
Vi opfordere jer alle sammen til at passe på hinanden at overholde myndighedernes forholdsregler
Sommerfesten er organiseret af Forældrenes Børneklub i samarbejde med Krumspring, Ungekulturhuset Smedetoften 14 og Nordvest Fællesskabet.
___________________________________

Dear children and parents in Copenhagen NV.
Mark this day on your calendar and get ready for an amazing children's summer festival at Degnestavnens playground!
Here, among other things, you will be able to participate in various DIY-activities, incl. an origami-workshop and fun with modeling clay, and you can help us decorate the playground with chalk spray paint.
The local association, Krumspring, will set up a soft-play obstacle course so that the children can jump and play and burn off their energy. We are also super excited to have the duo, Circus Kublikum, stop by and do an interactive circus show for the children. And last but not least, SoundTruck will be present throughout the party, providing groovy background music.
We look forward to seeing you there!
All the best,
Forældrenes Børneklub

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Loppemarkeder
Udendørs legepladser
Din weekend
Fest
Sommerferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 28. august 2020 kl. 9-16.