Sommerferie med aktiviteter for alle aldre til al slags vejr! | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Sommerferie med aktiviteter for alle aldre til al slags vejr!

 ato8211 kopi normal620
Garderhøjfortet
Garderhøjfort 4
2820 Gentofte
Se kort
Alle
35/60 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Den danske sommer er lunefuld men frygt ikke! Garderhøjfortet rummer oplevelser til al slags vejr. I sommerferien vil fortet være fyldt med aktiviteter for både store og små. Lige fra soldaterudfordringer for krudtuglerne til rundvisninger for kanonkongerne.

Indgangen fra Jægersborgvej ser ikke ud af meget. 2 bannere og en parkeringsplads er den eneste indikation af at den lange allé fører til andet end det omkringliggende villakvarter. Men bevæger man sig ned af alleen står man pludselig på et stort grønt område og hvis man tør liste sig længere frem bryder det kæmpe fort op ad jorden. Garderhøjfortet ligger super godt gemt og mange har derfor ikke opdaget dets eksistens, men det satser leder, Kristine Adler-Nissen stærkt på at ændre:

”Sidste sommerferie var der mange der ikke besøgte fortet fordi de troede at det var et koldt, mørkt, fugtigt sted. Men Garderhøjfortet er faktisk det perfekte sted at opholde sig når det er sommerferie! Hvis det regner er der lunt og tørt i fortet og hvis solen skinner kan man nyde de smukke udendørs omgivelser og så trække ind i fortets udstillinger og spise en is, når det bliver for varmt.”

Fortets udstillinger er interaktive og lader gæsterne prøve soldaterlivet anno 1915 på egen krop. Men der er også store oplevelser for voksne der gerne vil dykke mere ned i fortets historie, arkitektur eller skyts. Hver dag kl. 12.00 vil der være en åben rundvisning for de der vil høre mere om fortets historie. Rundvisningen varer en time og er gratis når entréen er betalt. Der er et begrænset antal pladser der fordeles efter først til mølle princippet på dagen.

Garderhøjfortet har en særlig udfordring til børnefamilier der besøger fortet. De får udleveret en soldaterbog der kun kan udfyldes, hvis de klarer forskellige opgaver rundt omkring på fortet. De skal bevise at de er opmærksomme, kan sende kodede beskeder, har styr på oppakningen, kan ramme med kanonkuglerne og meget mere.

Garderhøjfortet har åbent alle hverdage fra 11-15 og i weekender fra 10.30-16.

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 11. august 2019 kl. Hverdage: 11-15, weekend/helligdage: 10.30-16.00.