Sommerferie i Børnenes Værksted | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Sommerferie i Børnenes Værksted

Sk rmbillede 2019 06 17 kl. 11.25.40 normal620
Statens Museum for Kunst
Sølvgade 48
1307 København K
Se kort
Alle
smk.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Program for sommerferieaktiviteter i perioden uge 27-32 ml. kl. 11-16. De forskellige aktiviteter finder sted i Børnenes Værksted her på SMK – og så er det gratis at deltage i!

Uge 27: Flyvende væsener
I denne uge bygger og maler vi alt muligt der kan flyve. Raketter, fugle, insekter, drager eller hvad du nu lige synes skulle have en flyvetur.
Uge 28: Kunstnerbøger
I denne uge skal vi lave bøger, fantasifulde bøger med former og farver. Bøger der taler til sanserne. Vi har farvet papir, bobleplast, pap, blyanter, farveblyanter, garn, tuscher, stempler, dufte og alle mulige materialer. Og så er det op til jer at lave små eventyrlige kunstbøger hvor alt er tilladt og alt kan ske.
Uge 29: Portrætter
I denne uge maler vi portrætter og vi laver skulpturelle portrætter. Portrættet kan være af din far eller af dronningen. Det kunne være et portræt af din bedste ven eller måske dig selv. Der er ingen grænser for hvordan et portræt kan se ud. Kom og lav et portræt som ingen andre nogensinde har lavet.
Uge 30: Rundt om skulpturen
Så skal der bygges og modelleres. Vi har samlet alle mulige materialer sammen, så nu er det bare op til dig at få dem samlet til spændende skulpturer. Vi arbejder med limpistoler så pas på du ikke brænder dig på fingrene.
Uge 31: Sort/hvidt
Vi har gemt alle farverne, så alle materialerne i denne uge er sorte eller hvide. Der er selvfølgelig også alle mulige gråtoner. Du kan male, klippe collager og lave sort/hvide skulpturer. Selv om alt er sort/hvidt, behøver det ikke være kedeligt.
Uge 32: Farvernes kraft
Nu har vi fundet alle farverne frem igen. Vi har selvfølgelig masser af maling, men der er også store mængder indfarvet papir. Så der skal laves farverige malerier og collager. Men det er selvfølgelig også muligt at lave skulpturer, hvor der er knald på farven.

Se mere på smk.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 05. august 2019 kl. 11-16.