Sommer På Stranden: Formiddagstid | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Sommer På Stranden: Formiddagstid

Sommer p  stranden normal620
Børnekulturhus Ama'r
Øresundsvej 8 B
2300 København S
Se kort
Alle
bornekulturhusamar.kk.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Sommer på stranden

I år er der åbent i Børnekulturhus Amagerstrand fra uge 28 til uge 31.

Hver formiddag og eftermiddag åbner vi værkstedet hvor børn med deres voksne kan være med til at lave kunst. Vi skal bygge, tegne, male og skabe forskellige versioner af dyr fra Danmark. Billedkunstner Maria Lau Krogh styrer værkstedet denne sommer og sætter rammerne for dagens forløb - det er også Maria, der deler materialer ud og bestemmer dagens kreative aktivitet.

Pga covid-19 restriktioner er det nødvendigt med tilmelding på forhånd for at deltage. Der er plads til max 50 mennesker af gangen. Og man skal spritte af, holde afstand og følge de retningslinjer vi udstikker. Du booker en gratis billet ved at følge linket til billetto - vær sikker på at vælge den rigtige dag.

Vi har allerede bygget i 3 uger med skole- og institutionsbørn så i kan finde os ved kæmpe-rejen og mågen som er bygget sammen med Dansk Hulebyg. Det er for enden af Øresundsvej, til venstre for broen over mod Helgoland og de gode kollegaer på Naturcenter Amager Strand

Husk, det ikke er muligt at få passet børn hos os. Både voksen og barn deltager på lige fod med de andre tilmeldte til dagens aktivitet - og så er det jo både rart og hyggeligt at lave noget sammen.

Hvis man har tegn på sygdom kan man ikke deltage men skal overholde sundhedsmyndighedernes retningslinjer og blive hjemme.

Se mere på billetto.dk

Kategorier Tilføj ›

Sommerferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 17. juli 2020 kl. 13.30.