Sommer på M/S Museet for Søfart

Sk rmbillede 2019 06 21 kl. 13.38.34 normal620
M/S Museet for Søfart
Ny Kronborgvej 1
3000 Helsingør
Se kort
Alle
0/120 kr.
mfs.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Museet holder åbent alle dage i juli og august kl. 11-18.

Rumpejolleræs i Dokken

Endelig har vi fået skibe i museets dok igen! Kom og prøv vores splinternye rumpejoller og se, hvor elegant I kan navigere rundt om alle jordankrene i dokken. Eller sejl jolleræs mod hinanden og find ud af, hvem der først får rumpet sin jolle ned i den anden ende af dokken – uden at støde ind i noget! Når kræfterne er brugt op, står isboden M/S MAREN klar med kolde lækkerier.

Leg på DRØMMESKIBET

DRØMMESKIBET er M/S Museet for Søfarts store maritime legeunivers med timevis af sjov for små og store landkrabber. Kravl ind i motorrummet og tjek at alt virker. Last skibet og hold kursen. Kravl helt op i stævnen og hold øje med hajer og søuhyrer – eller tag en slapper i sømandens hængekøje, mens I navigerer efter stjernerne. Inde på havnen kan I besøge knejpen og give den gas til sømandskaraoke!

Alder: 2-10 år med deres voksne. Åbent i museets åbningstid kl. 11-17

Byg dit eget drømmeskib

I Sømandsværkstedet kan du lave dit helt eget drømmeskib. Kun fantasien sætter grænser! Med dit drømmeskib kan du deltage i konkurrencen om at blive sommerferiens mest unikke drømmeskib. Mesterbyggeren vinder et årskort til museet og et sejt DRØMMESKIB-byggesæt til at bygge videre med derhjemme.

Uge 27-31, dagligt kl. 11.30-16.30

Pris: 45 kr. Betaling med MobilePay i Sømandsværkstedet.

Kom om bord på et ægte fyrskib

Man kan også komme om bord på FYRSKIB NR. XVII. Her kan man møde Fyrskibslauget, som vil fortælle om deres arbejde på fyrskibet. I løbet af sommeren holdes der også omvisninger på fyrskibet, hvor man kan høre flere spændende berretninger fra fyrskibet.

Se mere på mfs.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 04. august 2019 kl. 11-18.