Sommer på Experimentarium

 5 normal620
Experimentarium Hellerup
Tuborg Havnevej 7
2900 Hellerup
Se kort
Alle
experimentarium.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Den danske sommer er et uforudsigeligt eksperiment

Men på Experimentarium syder og bobler videnskaben og de gode oplevelser hver dag – uanset vejret. Sommerens nyhed er Klodsepladsen - en byggeplads under åben himmel.

”Det nye Experimentarium er designet til typisk, dansk sommervejr. Selv hvis der er skybrud, kan den gode oplevelse ikke regne væk, og på den interaktive tagterrasse kan man nyde den friske luft og solen, når den titter frem. I får en god dag sammen og lærer noget nyt uanset vejret,” siger Kim Gladstone Herlev, adm. direktør, Experimentarium.

Indenfor svæver firkantede sæbebobler gennem luften og farvestrålende kugler triller gennem enorme kuglebaner. Oplev, at dine sanser vækkes og sløves i Sansetunnellen, eller hvad med at hoppe ind i filmens handling i verdens første, interaktive bevægelsesbiograf baseret på bevægelsessensorer?

Hver dag kan du opleve et tæt program af fascinerende forsøg, og du kan få dissekeret kroppens organ-mysterier – hvordan ser et øje ud indeni, og hvordan oplever en sandwich mon rejsen fra mund til mås gennem fordøjelsessystemet?

Klodsepladsen – sommerens nyhed på tagterrassen

Experimentariums store tagterrasse har en strålende udsigt over byens tage og er udstyret med interaktive legeredskaber, som kobler bevægelse og frisk luft med teknologi, matematik og musik.

Sommerens nyhed på tagterrassen er udstillingen Klodsepladsen, som åbner lørdag den 1. juli.

På Klodsepladsen kan du bygge et hus, et fort eller noget helt tredje af store, bløde skumgummi-mursten. Med den store kran kan du løfte og flytte dine byggematerialer.

Undervejs lærer du om grundlæggende byggeprincipper som fx taglægning, og hvordan du bygger stabile vægge. Det er også sjovt at rive det hele ned igen og bygge noget nyt.

Klodsepladsen er sjovest fra 4-8 år og opefter.

Experimentarium er åbent hver eneste dag hele sommeren.

Se mere på experimentarium.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 13. august 2017 kl. 10.