SOMMER I PARADIS | Børn i byen - hvad skal vi lave?

SOMMER I PARADIS

Sommeriesrum 940x500 normal620
Esrum Kloster & Møllegård
Klostergade 11, Esrum
3230 Græsted
Se kort
Alle
50/85 kr.
esrum.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Velkommen i paradis! Alle dage i sommerferien kan du og hele familien være med til sjove aktiviteter, når vi stiller skarpt på hvad et paradis egentlig er for en størrelse – og hvad et paradis er for dig! Kom med i forskellige former for paradis: Ferieparadiset, Paradisets have og munkenes Paradis på Jord.

Paradisets have:
I paradisets have er alt i harmoni. Mennesker og dyr lever side om side i fred, og blomsterne sørger for, at haven er det smukkeste sted i verden. Men slangen bor også i paradiset, og den frister mennesker til at spise af livets træ med de søde æbler.

Byg slangen i paradis som landart og spis det syndige æble
Mød slangen i paradiset, som du selv kan være med til at bygge op gennem hele sommeren i form af landart, der snor sig gennem hele den store klostergård. Her kan du også bage syndige pandekager med æbler over bål.

Kreative aktiviteter omkring klosterhaven
I den smukke klosterhave kan du slå dig ned med kreative aktiviteter omkring de mange smukke, duftende blomster og urter. Mal de fine blomster med akvarel, og bliv inspireret af historiske tegninger af blomsterne. Du kan også lave dine egne blomster med crepepapir og salve af de duftende medicinske urter.

Paradis på jord – det ideelle sted for mennesker
Munkene byggede for 900 år siden et sted, for at skabe ”paradis på jord” – et sted fuld af ro, harmoni og skønhed. Med arkitektoniske smukke bygninger, rislende vand i fontæner og blomstrende haver skabte de et sted, som for dem, skulle ligne paradiset her på jorden.

Hvad er DIT paradis?
Tag en tur i munkenes fodspor og bliv klogere på, hvad paradis egentlig er for en størrelse – for fortidens mennesker og for dig i dag. Oplev forskellige spots i landskabet og måske få nye perspektiver på DIT paradis.

Find vejen til paradis i en labyrint
På klosterengen kan du prøve, om du kan finde vejen til paradis gennem en labyrint, som er en fortolkning af fortidens verdenskort – Mappa Mundi. Du skal kæmpe dig forbi fabeldyr, besøge byer som Rom og Jerusalem. Og måske finder du paradiset til sidst?

Ferieparadis – café, butik, naturlegeplads og smukke grønne omgivelser
Esrum Kloster er i sig selv et lille ferieparadis, hvor man kommer ned i gear i smukke omgivelser. Og her til sommer skruer vi op for feriestemningen!

Gå en tur på området, slå jer ned på de grønne arealer med madpakker, og klap fårene på engen.

Caféen byder på frokost for hele familien, som kan nydes i grønne omgivelser. Her kan I også få kølige drikke – klosterøl fra fad, boblende naturvin, økologisk saft og sodavand.

Klosterbutikken har herlige sommervarer på hylderne – og masser af is!

På naturlegepladsen kan børn og barnlige sjæle boltre sig i gynger, svævebaner og meget andet. Her kan I også bage i pizzaovnen eller tænde bålet på bålpladsen.

TIDSPUNKT:
Mandag – søndag fra uge 26-31 (27. juni – 7. august)

ENTRÉ: (inkl. aktiviteter og adgang til udstillingerne)
Voksne: 85,-
Børn (3-18 år): 50,-
Børn under 3 år: Gratis

Køb billet på hjemmesiden eller i butikken på dagen.

Se mere på esrum.dk

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr
Seværdigheder
Madlavning
Naturoplevelser
Museer og udstillinger
Parker og haver
Slotte og bygninger
Naturlegepladser
Aktiv ferie
Kulturoplevelser
Ud-af-byen
Fællesskab
Sommerferie
Naturparker

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 07. august 2022 kl. 10-17.