SOMMER I BØRNEHUSET | Børn i byen - hvad skal vi lave?

SOMMER I BØRNEHUSET

20120618 louisiana stemning2 0 normal620
Louisiana Museum, Børnehuset
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk
Se kort
Alle
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

SOMMERKONKURRENCE
Nyd sommeren og gå på opdagelse i Louisianas Skulpturpark, hvor du kan finde mange forskellige og fantasifulde kunstværker. Du vil møde skulpturer, der ligner naturen, andre der ligner mennesker og dyr. Medbring opgaveark og blyant, som du kan få udleveret i indgangen eller i Børnehuset. Hver uge trækker vi en vinder, der får tilsendt en gave med skulpturmaterialer fra Panduro Hobby.

SKULPTURELLE SNOBRØD
Tirs-søn kl.13-17
Hvis vejret tillader det, kan du forme og spise dit eget snobrød i museet Søhave.

TETSUMI KUDO-BYGGEVÆRKSTED
Se Tetsumi Kudos fuglebure og skab skæve, skøre vækster med limpistoler og farverige materialer. Materialer udleveres i Børnehuset.

SKULPTURELLE HOVEDER – LERSKULPTURER
Form et ansigt i ler med inspiration fra Per Kirkebys bronzeskulpturer. Materialer udleveres i Børnehuset.

NATURENS FARVER I LAG – MALEVÆRKSTED
Naturens mange lag er malet ind Per Kirkebys billeder. Bland naturens farver og mal dit eget naturbillede i forskellige lag med tykke og tynde penselstrøg. Materialer udleveres i Børnehuset.

PORTRÆTTER – TEGNEVÆRKSTED
Tegn et portræt med få streger med afsæt i Thomas Schüttes sarte, farvede portrætter. Brug en eller flere farver til baggrund og skygger. Materialer udleveres i Børnehuset.

NATUR & ARKITEKTUR – BYGGEVÆRKSTED
Byg små drømmehuse med limpistol, pap, grene og arkitekturoverflader med inspiration fra Louisianas arkitektur, hvor natur og hus smelter sammen. Materialer udleveres i Børnehuset.

TETSUMI KUDO KUFFERT
Gå ombord i Tetsumi Kudos farverige kunstværker og oplev hans skøre universer. Få udleveret en krea-kuffert i Børnehuset fyldt med materialer og opgaveark, som kan tages med ud foran Kudos værker.

FAMILIEOMVSINING – LOUISIANAS HEMMELIGHEDER
Hver onsdag og lørdag kl. 11.30
Udforsk kunsten sammen med Børnehusets kunstformidler, tegn og hør de hemmelige historier bag kunstværkerne og Louisiana. Afhængigt af vejr kan omvisningen foregå både ude og inde. Tilmelding sker på dagen i Børnehuset.

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Sommerferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 09. august 2020 kl. 11-18.