Slagteren fra Øresundsvej | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Slagteren fra Øresundsvej

Halloween ba normal620
Børnekulturhus Ama'r
Øresundsvej 8 B
2300 København S
Se kort
8-12 år
bornekulturhusamar.kk.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Tør du gå ind i Børnekulturhuset til Halloween? Vi vil ikke anbefale det, men hvis du alligevel gør det, skal du være klar på at give uhyggen og de mærkelige væsner, du møder på din vej, kamp til stregen!
Viste du at på grunden hvor Børnekulturhuset ligger låg tidligere et slagteri? Slagteren der havde fabrikken, var ikke en helt almindelig slagter og de pølser han lavede, var ikke helt almindelige. De var ikke bare fyldt med kød fra både mennesker og dyr, men også med børns drømme. Slagteren stjal drømmende om natten og puttede dem i pølserne som han solgte til rige folk i Østen.
Ved du hvad der sker, når man får stjålet sine drømme? Natten bliver fyldt med frygt og skrig. Og det spreder sig som en virus til alle omkring én. Det må vi ærligt talt sætte en stopper for! For slagteren er stadig på spil én nat om året, nemlig til halloween og laver sine ækle pølser. Kom ind og få ham lagt i graven én gang for alle – hvis du tør?!
Børnekulturhus Ama’r inviterer til en anderledes halloween, hvor professionelle kunstnere og husets medarbejdere skaber et uhyggeligt posteløb i og om huset. Når du kommer, vil du blive sendt ud på en uhyggelig rute som kræver mod og fantasi!

Det praktiske
For børn 8-12 år med forældre
Vi sender hold af 10 personer afsted med 15 minutters mellemrum - book den tid der passer jer.
Første hold er kl. 16 og sidste kl. 17.30
Turen vare ca. 40 min.
Billetter á 40 kr. inklusiv familievenlig vegetarmad

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Halloween

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • lørdag d. 29. oktober 2022 kl. 16-19
    Slagteren fra Øresundsvej