Skulpturværksted for børn og unge | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Skulpturværksted for børn og unge

Borneworshop invitation normal620
Rundetaarn
Købmagergade 52A
1150 København K
Se kort
Alle
rundetaarn.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Billedkunstnerene bag udstillingen “A Play, A Tale” inviterer til åbent værksted for børn og unge i Rundetaarn

Dagen starter med en rundvisning i udstillingen i Bibliotekssalen “A Play, A Tale“, hvor Benjamin Savi og Aia Sofia Coverley Turan med værkerne i udstillingen som eksempler vil fortælle om, hvordan man gennem kunsten kan undersøge verden omkring sig, udtrykke følelser og fastholde nysgerrighed til sine daglige omgivelser.

Efter rundvisningen byder kunstnerne velkommen til åbent skulpturværksted på Ringerloftet over Bibliotekssalen. Her vil man kunne lave sin egen version af en skulptur fra Rundetaarns samling, finde inspiration i udstillingen eller blot bruge sin fantasi. Undervejs vil man få hjælp og vejledning til at skabe sit eget lille kunstværk.

Hvis man har lyst til og mod på det, vil kunstnerne meget gerne have lov til at udstille værkerne på udstillingens finnissage den 27. september kl. 17, hvor alle deltagende fra workshoppen er meget velkomne.

Billetter
Det koster kun almindelig entré at deltage i workshoppen, men der er et begrænset antal pladser. Hvis man vil sikre sig plads fra kl. 10 og medvirke i den indledende introduktion til udstillingen, kan billetten til barnet/den unge købes i webshoppen. Barnets ledsagere kan købe almindelig entré på dagen eller i webshop.

Ønsker man at deltage senere end kl. 10, kan der være lidt ventetid på at få en plads i værkstedet.

Til modelleringen anvendes plastiline, der minder om modellervoks, og vi stiller et begrænset antal forklæder til rådighed.

Se mere på rundetaarn.dk

Kategorier Tilføj ›

Workshops

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 21. september 2019 kl. 10-14.