"Skidt ogPyt" - caféhygge og leg | Børn i byen - hvad skal vi lave?

"Skidt ogPyt" - caféhygge og leg

Img 6817 normal620
Teatergården
Gl. Skovvej 120
4300 Holbæk
Se kort
4-8 år
149/199 kr.
teatergaarden.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Mød børnenes nye venner "Skidt og Pyt". De kan godt være nogle drillepinde, men har hjertet rette sted og trøster og sørger for godt humør. Historien udspiller sig i gamle dage hos familien, der boede på gården.

Skidt og Pyt elsker leg og sjov, og de gør deres til, at der også bliver noget at grine af - f.eks. noget om et das, en mus og et par frække drenge ..og så vil jeg ikke afsløre mere;-)

Tematisk kommer forestillingen ind på venskaber, drillerier og tilgivelse, samt det at lytte, mærke efter og sige ”Skidt Pyt!” Der er også en masse læring om livet på landet i gamle dage. Historien er målrettet de 4-7årige, men kan sagtens opleves og nydes af hele familien.

Efter forestillingen serveres dagens kage og drikkevarer i den hyggelige cafe eller i gårdhaven, hvis vejret tillader det. Børnene kan tage en springtur med gårdens kæpheste, lave dejlig mad i det lille legekøkken, spille spil eller lave deres eget teaterstykke på den nye udendørs børnescene.

Arrangementet lægger op til nogle timer med hygge, ro og nærvær - så læg stressen bag dig og nyd oplevelsen. Der er "løs bagkant" dvs. I kan gå, når I vil, men arrangementet varer max 3 timer i alt.

Teatergården er et lille intimt sted med teater i laden, cafe i det gamle hønsehus og leg i hindbærhaven, så her ikke plads til ret mange gæster på samme tid

Bemærk - kage og drikkevarer er inkl. i billetprisen.

OBS. De til enhvertid gældende Corona anvisninger skal overholdes!.

Se mere på teatergaarden.dk

Kategorier Tilføj ›

Teater
Ud-af-byen
Sommerferien

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 05. august 2022 kl. 13-16.