Sjov med kunst- for fædre og børn | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Sjov med kunst- for fædre og børn

31 web roeverhistorier til kunst kunst ud til folket normal620
Sorø Kunstmuseum
Storgade 9
4180 Sorø
Se kort
5-18 år
0/80 kr.
sorokunstmuseum.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kære fædre!
Tag jeres børn med ind på Sorø Kunstmuseum den 20. november for der kommer historiefortælleren Søren Mølstrøm og digter skøre røverhistorier om malerierne på museet sammen med jer og jeres børn. OG BEMÆRK: de har fået lov at lyve om alle malerierne på museet. Intet er for skørt! Alle historier er tilladte :)

Om Kunst ud til Folket: Til daglig rejser Søren landet rundt og laver sjov med finkultur sammen med hans kunstnergruppe Kunst ud til Folket. De snakker med skulpturer, lyver om malerier og synger og rapper til installationskunst. Men det sjoveste er når børn og forældre selv er med til at finde på historierne, for så plejer det at blive virkelig skørt. Og det er netop dét, de skal den 20. november, når vi får besøg af Søren og hans guitarist. Men de giver da nok også et lille nummer fra dengang, de sang popsange om museets malerier sammen med Kandis-Johnny. Hør selv: https://www.youtube.com/watch?v=7EZaHbSZlYw&t=0s

Billetter:
Børn: gratis
Voksne: gratis ved betalt entré til museet eller med klubkort. I må gerne booke en billet, så vi ved, hvor mange der ca. kommer med på dagen.

Se mere på xn--sorkunstmuseum-sqb.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik og kunst
Museer/Udstillinger
Ud-af-byen

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 20. november 2021 kl. 14-15.30.