SJOV MED CIRKUS I VINTERFERIEN | Børn i byen - hvad skal vi lave?

SJOV MED CIRKUS I VINTERFERIEN

Pige i trapez normal620
Cirkusmuseet
Hovedporten 6
2650 Hvidovre
Se kort
Alle
0/60 kr.
cirkusmuseet.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I uge 8 byder vi på masser af vinterferieaktiviteter i uge 8, hvor der vil være plads til sjov, hygge og aha-oplevelser.

Cirkusleg
Om søndagene fra kl. 11-12.30 og fra mandag til fredag fra kl. 12.30-14.30 kan du prøve artisteriet på egen krop til Cirkusleg. Her vil vores artist være klar til at hjælpe, og du kan prøve alt fra jonglering til trapez. Cirkusleg er for alle aldre og er inkluderet i entréprisen.

Slip kreativiteten løs
Du kan også slå dig løs på vores Kreative Værksted. Her kan hele familien have en hyggelig stund sammen og f.eks. lave deres egen cirkuscollage og meget mere. Det Kreative Værksted er åbent i hele åbningstiden og er inkluderet i entréprisen.

Hør Vilde Historier
Cirkus byder på de mest farverige og fantastiske historier. Fra mandag til fredag kan du kl. 13 høre nogle af disse til Vilde Historier, som er 10 minutters spændende fortælling om en udvalgt ting i udstillingen. Du er med til at bestemme, hvad historien kan være, men det kan være alt fra fortællingen om Danmarks mest berømte udbryderkonge Bernardi til den største tryllekunstner. Vilde Historier er også inkluderet i entréprisen.

Se mere på cirkusmuseet.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 21. februar 2020 kl. Åbent kl.10-15. Cirkusleg kl.12.30-14.30.