Samtaler for gravide

B rn i byen samtaler for gravide uden tekst primary article
Frederiksholm Kirke
Louis Pios Gade 8
2450 København SV
Se kort
Gravide
0/0 kr.
sydhavnsogn.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Forbered dig på livet som mor
Har du lyst til at forberede dig mentalt til livet som mor til et lille nyt menneske? Så kom og vend dine tanker om livet i maven sammen med andre gravide og sognepræst Helene Ferslev.

Længe inden dit barn kommer til verden, knytter det sig til dig. I lang tid udgør du hele barnets verden, og det kan kende din stemme blandt hundrede andre. Men som kommende mor kræver det stort mod at knytte et kærlighedsbånd til et barn, som man endnu ikke har holdt i sine arme, og de glade forventninger kan nemt få følgeskab af et tårn af bekymringer.

Samtaleforløbet er tilrettelagt i samarbejde med forskningschef Henrik Norholt, der forsker i småbørnspsykologi og familie-
dannelse. Samtalerne foregår i små grupper af både førstegangsgravide og flergangsgravide. Hver samtale tager udgangspunkt i et nyt tema: Graviditeten, Det ufødte barn, Dig som mor, En ny familie, Fødslen og Livet med et lille barn.

TILMELDING
Samtalerne foregår i Frederiksholm Kirke i et forløb á 6 gange. Vi starter et nyt hold op i slutningen af januar og aftaler sammen datoer og tidspunkt. Tidspunktet her på siden er derfor fiktivt. Det er gratis at deltage, og alle gravide er velkomne. Skriv til Helene Ferslev (hfe@km.dk) for tilmelding.

Se mere på sydhavnsogn.dk

Kategorier Tilføj ›

Fødselsforberedelse Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 25. januar 2018 kl. 16-18.