Samtaler for gravide | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Samtaler for gravide

22365387 1817547341605940 7880826720455994497 n normal620
Frederiksholm kirke
Louis Pios Gade 8
2450 København SV
Se kort
Gravide
0/0 kr.
sydhavnsogn.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Frederiksholm Kirke og sognepræst Helene Ferslev tilbyder samtaler til dig, som er gravid og har lyst til at vende dine tanker om livet i maven med andre gravide.

Forbered dig på rollen som mor
”Det er mirakuløst, når man som kvinde venter barn,” forklarer Helene Ferslev. ”Livet i maven vokser, og det samme gør kærligheden, men også bekymringerne.” Graviditeten er en rigtig god anledning til at reflektere over din egen barndom og hvem det lille væsen i maven er. Det kan sætte gang i mange forskellige tanker og følelser, som det er vigtigt at sætte ord på i et fortroligt rum, fx hvad sker der med mig, når jeg bliver mor? Hvordan vil jeg takle ikke at få min søvn? Hvad nu, hvis det går galt?”.

Samtaler i små grupper
Samtaleforløbet er tilrettelagt i samarbejde med forskningschef Henrik Norholt, der forsker i småbørnspsykologi og familiedannelse, og tager udgangspunkt i den nyeste forskning inden for mødres tilknytning til barnet i maven. Samtalerne fungerer som en slags mental forberedelse til rollen som mor og det nye forældreliv. Det vil være åbne og fordomsfrie gruppesamtaler, hvor man frit kan tale om alt fra de store spørgsmål i livet til hverdagens problematikker. Forløbet er også meget egnet til flergangsgravide.

Hver gang tager udgangspunkt i ét af følgende 6 temaer:

Graviditeten
Det ufødte barn
Dig som mor
En ny familie
Fødslen
Livet med et lille barn

Tilmelding
Samtaleforløbet strækker sig over 6 gange og foregår i små grupper af gravide. Der er netop nu et par pladser i en gruppe, der starter op i oktober. Vi aftaler datoer og tidspunkter sammen (datoen her på siden er derfor bare et eksempel). Det er gratis at deltage, og alle gravide er velkomne – både de, der er i starten og de, der er i slutningen af deres graviditet.

Skriv til Helene Ferslev på hfe@km.dk for tilmelding.

Se mere på sydhavnsogn.dk

Kategorier Tilføj ›

Fødselsforberedelse

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 01. oktober 2019 kl. 16.30.