Sæsonåbning // Broens Forårsweekend | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Sæsonåbning // Broens Forårsweekend

Sk rmbillede 2019 03 14 kl. 16.30.01 normal620
Broens Gadekøkken
Strandgade 95
1401 København K
Se kort
Alle
0/0 kr.
thebridgestreetkitchen.com E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Det er forår, de grønne skud pibler frem 🌱 og Broens Gadekøkken er mere end klar til at åbne ny sæson fredag d. 29. marts!

Vi har iklædt Den Grønlandske Handels Plads helt nye farver, fundet nye, spirende madkoncepter og har givet vores Cocktail & Drink-bar en make over nu med fokus på sæsonens råvarer og de gode opskrifter🍹!

Vi holder derfor en sprudlende forårsfest hele weekenden fredag d. 29.-31. marts, og alle er inviteret. Til festen vil vi byde på gratis læskende øl fra Nørrebro Bryghus og bobler🥂, stemningsfyldt musik, samt et hav af gode tilbud, når man køber mad i boderne, fx en gratis tiramisu eller isdessert. Har du selv en street food’er i maven, kan du også komme på pizzakursus hos Pizza Bro🍕 eller lære at lave dit eget naanbrød hos Dhaba. Ud over festen har vi også fyret op under grillen hvor California Kitchen vil lave tacos, Mak-Cik laver Malaysisk satay, og søndag kommer Thomas Rhode forbi og griller store pølser🌭 ved Kejser Sausage.

Det bliver en skøn forårsfest, så iklæd dig den blomstrede skjorte og det store smil, hop på cyklen🚲 og kom ned i gadekøkkenet til en festlig stemningsfyldt weekend.

Følg med på Facebook for et endeligt program 👀
Vi ses for enden af Inderhavnsbroen💋

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Mad&drikke

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 31. marts 2019 kl. Kl. 11-20.