ÅBNINGSFEST for Rundetaarn i børnehøjde | Børn i byen - hvad skal vi lave?

ÅBNINGSFEST for Rundetaarn i børnehøjde

Kaya br el og ole kibsgaard  web  normal620
Rundetaarn
Købmagergade 52A
1150 København K
Se kort
Alle
5/25 kr.
rundetaarn.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Åbningsfest for hele familien!

Rundetaarns februarfestival for børn åbner med ballondyr, ansigtsmaling og koncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

Lørdag den 1. februar åbner festivalen ”Rundetaarn i børnehøjde”. Gennem de tre første uger af februar præsenterer festivalen Rundetaarns historie for børn gennem de dyr, der er knyttet til det gamle tårn.

Åbningen begynder kl. 13.00 med ballondyr og ansigtsmaling i Bibliotekssalen, hvor du også kan opleve en miniudstilling om Rundetaarns dyr og selv prøve at tegne dem. I Sneglegangen kan du gå på jagt efter dyrene og finde ud af meget mere om Rundetaarns historie. I dagens anledning byder vi naturligvis på små snegle af den slags, der smager af kanel.
Koncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard
Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har samlet en håndfuld af de allerbedste børnesange om dyr, og dem vil de spille og synge kl. 15.00 i Bibliotekssalen til en forrygende og festlig koncert for hele familien.

Ole Kibsgaard er kendt fra ”Kaj og Andrea”, og Kaya Brüel har indsunget en del af de velkendte børnesange på de populære ”Åh Abe!”-album. Sammen har det musikalske makkerpar lavet en række udgivelser med Halfdan Rasmussens børnerim, hvilket har bragt duoen rundt i hele landet med deres børnekoncerter. Og nu altså også til Rundetaarn.

Til åbningskoncerten skal der synges og danses med på ”Tangokat”, ”Rapanden Rasmus”, ”Mariehønen Evigglad” og mange flere vidunderlige sange om dyr.

Hele åbningsfesten er inkluderet i almindelig entré. Bemærk venligst, at der er et begrænset antal pladser til selve koncerten. Hvis du vil være sikker på en plads, kan du allerede nu købe din billet.

Se mere på rundetaarn.dk

Kategorier Tilføj ›

Festivaler

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 01. februar 2020 kl. 13-16.