Robotterne kommer! | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Robotterne kommer!

Mod en robot i lyngby storcenter normal620
Lyngby Storcenter
Lyngby Storcenter
2800 Kongens Lyngby
Se kort
Alle
lyngbystorcenter.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Mød rigtig robotter til Forskningens Døgn festival lørdag den 27. april i Lyngby Storcenter på pladsen bag informationen fra kl. 10.00-15.00. Her kan du få lov til at røre, styre og interagere med robotterne.

Kom og hils på de to robotter fra Yodaway, som er de første sociale robotter i Skandinavien og bruges til at hjælper med kognitiv træning af demente kombineret med socialt samvær. Mød også ekspert Kian Ulriksen, som vil fortælle meget mere om, hvordan han arbejder med robotter i den velfærdsteknologiske sektor, hvor robotter og mennesker arbejder sammen.

Kian var blandt de første til at introducere sociale robotter, som blandt andet kan hjælpe med at tage dine bukser af og på igen ved toiletbesøg. Kian har haft fokus på implementering, interaktion og brug af robotter i hverdagen. Det er her de rigtige erfaringer bliver gjort, da mennesker sjældent reagerer på robotter, som vi forventer og derfor er det vigtigt hele tiden at teste og tilpasse.

Hvis du vil høre mere om robotterne:
Kian kan fortælle om deres antagelser omkring robotter og hvordan de tog fejl i de antagelser, samt hvad de har lært siden da. Derudover kan han fortælle om oplevelser, med hvordan nogle har været direkte bange for deres robotter, samt hvad der skal til for at bruge robotter aktivt.

Robotter bliver brugt til mange forskellige formål i bland andet Kommuner, Hoteller, Skoler, Gymnasier, Boligforeninger, hos advokater, revisorer, software virksomheder, til messer og meget mere.

Se mere på lyngbystorcenter.dk

Kategorier Tilføj ›

Underholdning

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 27. april 2019 kl. 10-15.