Riv Rodin. En kreativ omvisning for børn og deres voksne | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Riv Rodin. En kreativ omvisning for børn og deres voksne

2000x900 img 8512 riv rodin glyptoteket foto normal620
Glyptoteket
Dantes Plads 7
1556 København V
Se kort
6-10 år
0/115 kr.
glyptoteket.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Denne omvisning for børn og deres voksne finder sted i udstillingen “Auguste Rodin – Forskydninger”. Her skal vi udforske skulpturerne gennem kreative øvelser. Vi skal rive i papir og høre musik for at komme dybere ind i skulpturernes former. Rodin var helt vild med former og legede med dem, brækkede dele af skulpturerne, satte dem sammen på nye måder. Han stirrede på dem i timevis, dækkede dem til med stof, kopierede dem, forstørrede dem og gav dem nye navne. Alt det kan vi nok ikke nå, men forhåbentlig kan vi lære at se på skulpturer lidt ligesom Rodin gjorde.

For børn i alderen 6-10 år. Børn udenfor malgruppen er velkomne til at deltage, efter hvad deres forældre vurderer.

Billetterne kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks. to billetter pr. person. Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt.

Særlige Covid-19 hensyn:
Alle over 12 år skal bære mundbind eller visir på *
Gæster på 15 år og derover skal kunne fremvise et gyldigt coronapassamt identifikation i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID. **

* Hvis du ikke har mulighed for at bære mundbind på museet eller er undtaget pga. fysiske, medicinske eller mentale årsager, anbefaler vi, at du bærer et badge til personer, der er fritaget for kravet om at bære mundbind eller visir. Læs mere under “Undtagelser fra krav om test for COVID-19 og mundbind” her:

https://glyptoteket.dk/om-museet/nyheder/retningslinjer/

** Undtaget fra kravet om at vise coronapas er personer, der af enten medicinske årsager eller som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, ikke bør få foretaget en covid-19-test.

Se mere på glyptoteket.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Museer/Udstillinger
Kulturoplevelser

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • søndag d. 01. august 2021 kl. 10.30
    Riv Rodin. En kreativ omvisning for børn og deres voksne