RESPOND Festival | Børn i byen - hvad skal vi lave?

RESPOND Festival

Background normal620
Kalvebod Brygge
Kalvebod Brygge
1560 København V
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Børn er de bedste opfindere: Kom og lad dem bevise det


På RESPOND Festival udforsker vi i børnehøjde, hvordan tech kan bidrage til at løse verdens udfordringer


Kom og leg med på RESPOND, der indtager Kalvebod Brygges havnepromenade i København fra 6.-8. juni. Mens ungerne bygger robotter eller træner tech-lege, kan de voksne på skift snige sig afsted til brunch i solen eller deltage aktivt på sidelinje med børnene. Her kan du sammen med 3.000 andre besøgende være med til at sætte dit præg på workshops, talks og meetups med forskere og eksperter fra hele verden, der bidrager til løsninger på en bæredygtig klode set med tech-briller. Vi har brug for at mødes – ikke for at blive enige om, hvor meget vi ved, men for at blive klogere på alt det, vi ikke ved endnu.


Lørdag den 8. juni kulminerer RESPOND Festival i en familiedag, hvor nysgerrige hoveder i alle aldre inviteres ind i et sprudlende univers, der vil inspirere, motivere og stimulere alle sanser og tilbyde en anderledes oplevelse af, hvad tech kan gøre for både dig og jordkloden. Sammen med partnere, virksomheder, ledere og videnskabsfolk vil vi undersøge, hvordan tech kan forbedre klodens tilstand både herhjemme og ude i verden.

På RESPOND Festival er du og dine børn inviteret til at lytte, røre, spørge og lære mere om de tanker og teknologiske løsninger, der kæmper mod klodens mest presserende klimaproblemer.

Se mere på respondfestival.ida.dk

Kategorier Tilføj ›

Festivaler

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 08. juni 2019 kl. 9-15.