Rasmus Seebach // Familiekoncert | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Rasmus Seebach // Familiekoncert

Rasmus seebach  pressebillede  bred   1  normal620
Valbyparken
Hammelstrupvej 100
2450 København SV
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Til sommer spiller Rasmus to af de særlige Familiekoncerter i henholdsvis København og Aarhus, hvor en magisk dag med familien er i fokus. Så tag din familie i hånden, store som små, og kom og vær med til en fantastisk dag med musik, leg og solskin!

PRAKTISK INFORMATION:
15:00 Dørene åbner
16:00 Support
17:15 Support
19:00 Rasmus Seebach
20:30 Tak for i aften

BØRN OG FAMILIEKONCERT:
Vær opmærksom på, at der til denne koncert vil være mange børn, så husk at tage hensyn til hinanden. Det er en stå-koncert, og selvom de mindste kan have begrænset udsyn, er det ikke tilladt at have sit barn siddende på skuldrene; både p.g.a. sikkerhed, men også af hensyn til de publikummer der står bag jer. For at imødekomme problematikken med børns udsyn, har vi indrettet et indhegnet område forrest ved scenen, KUN til børn med en højde på max 150 cm. Indgangen til dette vil være markeret med skilte. Ophold i området er på eget ansvar, og det er op til den enkelte at vurdere, om ens barn kan klare at være alene de timer arrangementet varer. Det er dog muligt at stå på den anden side af indhegningen, såfremt der er plads, og der vil blive oprettet et mødested lige udenfor børneområdet, hvor børn der er blevet væk kan afhentes. Området vil være markeret med et stort skilt og der vil være voksne til at se efter og berolige børnene, den tid de er der.


HUSK at udstyre dit barn med dit mobilnummer, så vi kan få fat i dig, hvis dit barn vil genforenes med jer, før koncerten er slut. Du kan på ved indgangen og på mødestedet afhente gratis armbånd, hvor mobilnummer kan påføres.

Der vil være en lang række aktiviteter for børn på pladsen, så kom endelig i god tid så der er tid til at leg og hygge også.

Der er gratis entré for børn under 3 år.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 20. juni 2020 kl. 15-20.30.