Maleværksted, bland din egen sæbe, lav læbepomade, tekstilmaling m.m.

Cupcake normal620
Børnemuseet
Svanholmsvej 3A
1905 Frederiksberg C
Se kort
Alle
40/30 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

På Børnemuseet er der flere faste aktiviteter, som børnene kan prøve kræfter med, når de er på besøg. Man betaler for hver aktivitet med museumsdollars:

Pynt din egen cupcake
I vores hyggelige café kan I pynte jeres egen cupcake med hjemmelavet icing og farverigt krymmel. Børnene vil elske at blande deres icing med deres favorit-farve og pynte deres helt egen cupcake. Vi bager på daglig basis med økologiske ingredienser, og vores farvestoffer er azo-fri. Spis kagerne på museet, eller få dem med hjem i en fin bageæske.

Maleværksted
Mal dine egne magneter, udsmyk din egen T-shirt eller mulepose, eller dekorér flotte figurer med maling, tuscher og glimmer i vores kreative maleværksted. Figurer, tekstiler, lærreder osv. kan købes i receptionen, og derefter kan børnene slå sig løs i alle de materialer, der står på hylderne i værkstedet.

Bland din egen sæbe
Bland din egen sæbe med præcis den duft og farve, du har lyst til. Man får en sæbebase udleveret, hvorefter børnene selv vælger duft og farve, blander sæbemassen og hælder den op i en af de mange flotte forme. Sæberne får de selvfølgelig med hjem, og kan pakkes ind i flot cellofanpapir. En hyggelig gaveidé!

Lav din egen økologiske læbepomade
Børnene får udleveret en grundmasse med blandt andet bivoks og en god, beskyttende olie. Grundmassen opvarmes, og de vælger selv mellem de økologiske olier og dufte som fx appelsin, lakrids eller pebermynte. Den hjemmelavede læbepomade får de med hjem i en fin lille krukke, der kan dekoreres, så den bliver helt unik.

Lav din egen hårpynt
Børnene kan kaste sig over filt, fjer og perler og kan med en limpistol selv dekorere en fin hårbøjle eller to hårspænder, som de selvfølgelig får med hjem til dem selv eller kan bruge som fine gaver.

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Cafeer
Sommerferien
Vesterbro
Frederiksberg

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 09. august 2020 kl. 10-16.30.