Publikum på scenen - en kreativ dag! | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Publikum på scenen - en kreativ dag!

Dramaleg p  teaterg rden normal620
Teatergården
Gl. Skovvej 120
4300 Holbæk
Se kort
5-18 år
169/169 kr.
teatergaarden.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Rollerne byttes rundt, så i dag er det gæsterne, der skriver historier, øver og står på scenen. Dramaleg, kreative rekvisitter, kostumer, børn og voksne i skøn forening skaber unikke og aldrig før opførte mini forestillinger. Find det indre legebarn frem - leg forfatter, instruktør og skuespiller.
I dag skal både børn og voksne lege - lade fantasien spille - arbejde sammen - være kreative - og sidst men ikke mindst opføre et lille skuespil for de resterende deltagere.

Jeg har i mange år undervist som dramalærer og lysten til at lave en kreativ dag for både børn og voksne, har jeg har haft længe... Nu er det tid til at få prøvet det af! Jeg forestillier mig en rigtig sjov og hyggelig dag for alle - store som små - når blot I kommer med godt humør samt lyst og mod på at prøve lidt dramaleg og gak i denne lille gruppe. Vi bliver max 25, og I vil i løbet af dagen blive delt ind i mindre grupper afhængigt af deltagersammensætningen. Kom i tøj, der er behageligt at bevæge sig i - og tag en madpakke med! Jeg sørger for kaffe og saftevand og et stykke hjemmebag. Jeg styrer dagen og har mange "dramaredskaber i værktøjskassen", så det skal nok blive sjovt og lærerigt. I får selvfølgeligt lov til at optræde på "scenen" badet i rigtigt teaterlys! Det plejer at være en stor oplevelse for børn, og giver lige det sidste til fornemmelsen af at være i rampelyset - under helt trygge og rolige rammer...Nøj, hvor jeg glæder mig:-)

Ps. Børnene skal være MINDST 5 år :-)

Vh. Elsebeth fra Teatergården

Se mere på teatergaarden.dk

Kategorier Tilføj ›

Rollespil og drama
Teater
Ud-af-byen

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • lørdag d. 20. august 2022 kl. 10-14
    Publikum på scenen - en kreativ dag!
  • lørdag d. 10. september 2022 kl. 10-14
    Publikum på scenen - en kreativ dag!