Plog till you drop | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Plog till you drop

Billedet findes ikke
Reffen
Refshalevej 167
1432 København K
Se kort
Alle
reffen.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Havet lider under al det engangsplast og andet affald, vi forbruger. Du har sikkert hørt, at man har regnet sig frem til, at vi vil have mere plastik i verdenshavene end fisk i 2050. Det er MEGET alarmerende😰

Derfor gentager vi succesen fra sidste år og arrangerer igen i år et Plogging-event der på International Coastal Clean-Up day 2019 d. 21. september samler en flok friske folk, som er med på en gåtur og samtidig lave solide squatøvelser, når der skal samles skrald op. Vi renser Refshaleøen på børne- og hundevenlige ruter rundt mellem fire forskellige stop rundt på øen.

Gå en kort tur rundt omkring madmarkedet Reffen, eller begiv jer ud på en længere tur der fører jer rundt blandt flere af de nye og spændende mad og kunst aktører der holder til på Refshaleøen. Der bliver opstillet poster i form af talebobler med klima citater ved Copenhagen Photo Festival, restaurant og bryggeriet Broaden & Build, Restaurant 56* samt ved ølbar Mikkeller Baghaven. Start og slut ved scenen på Reffen.

Vi udlåner handsker, grabber og sorteringsposer men tag gerne selv handsker med.
Når i returnerer på Reffen, samler vi alt det opsamlede skrald og genanvender i samarbejde med Københavns Kommunes testanlæg, så meget af skraldet som overhovedet muligt.

Der vil være live DJ fra kl. 12-15 og live koncert med fantastiske ’Melissa Inya Quartet’ kl. 15.00.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Fællesskab

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 21. september 2019 kl. 12-15.