Plantemarked på Tadre Mølle | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Plantemarked på Tadre Mølle

Dyoown98q5zsnzzd3j20 normal620
Tadre Mølle
Tadre Møllevej 23
4330 Hvalsø
Se kort
Alle
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Tadre Mølles læge- og nyttehavefolk inviterer i samarbejde med Tadre Mølle, Haveselskabets Roskilde og Nordvestsjællands afdelinger traditionen tro til Plantemarked på møllegården omkring Tadre Mølles egen læge- og nytteurtehave. Her kan du gøre dig et godt køb i de naturskønne omgivelser i Elverdamsdalen! Vi har æbleraftning på mølleåen for børn, så tag gerne hele familien med!

Inviteret er alle, der enten ønsker at købe, bytte eller sælge planter – eller sælge og fremvise produkter, som er fremstillet af planter, eksempelvis naturkosmetik, saft, marmelade, brød, plantefarvet garn, pileflet, trædrejning frugt og grønt og meget mere.

Tadre Mølles Venner har åbent i caféen, hvor der sælges drikkevarer, kaffe, kage og økologisk mel fra møllen. Nyttehavefolket sælger vegetarisk mad, hvor overskuddet går til planteindkøb.

Kig forbi mølleværket og oplev, hvordan vandhjulet i århundreder har givet kraft til kværnen og se udstillingen ”Vandmøllernes dal”. På plantemarkedet kan I i øvrigt nyde de dejlige haver på møllegården og gå en tur ad trampestierne omkring engene.

Har man lyst til at deltage aktivt på plantemarkedet, kan du kontakte Anne Grethe Rødvig på tlf. 30 69 92 01.

Kategorier Tilføj ›

Shopping
Parker/haver

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 21. september 2019 kl. 12-15.