Plakatworkshop i vinterferien | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Plakatworkshop i vinterferien

Alphonse mucha  dansen  del af serien kunstarterne   1898  detalje    mucha trust 2018 normal620
ARKEN
Skovvej 100
2635 Ishøj
Se kort
8-12 år
30/115 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I vinterferien inviterer ARKEN de seks til 12-årige og deres voksne til at klippe, tegne og sample deres egne skæve og vildtvoksende plakater med inspiration fra Alphonse Muchas ornamenterede billedunivers.
Langt, løst hår, svungne organiske mønstre og elegante kvinder er grundelementerne i den tjekkiskfødte art nouveau-kunstner og plakatmester Alphonse Muchas forførende værker. Til vinterferiens plakatworkshop på ARKEN kan de seks til 12-årige og deres voksne iscenesætte sig selv og hinanden som vilde og vindblæste modeller og tegne, klippe og sample sig til deres egne slyngede og skæve plakater. Ligesom designere og kunstnere i 1960’erne og 70’erne lod sig inspirere af Alphonse Muchas kunst på pladecovers og plakater, skal børn og voksne til workshoppen begive sig ind i Muchas snirklede og detaljerige billedunivers og hente inspiration og motiver herfra. I udstillingen skal deltagerne på jagt efter detaljer og blive klogere på, hvordan Mucha arbejder med konturer i sine billeder. Derefter er det tid til at skabe egne plakater i værkstedet KREATIV.

Der er vinterferieworkshop hver dag fra tirsdag til lørdag kl. 14.30-16.30 i uge 7 og 8. Det koster 30 kr. pr. barn at deltage (betales i billetskranken ved ankomst). Deltagelse er gratis for voksne med entré til museet. Tilmelding er nødvendig til undervisning@arken.dk eller på tlf. 43 57 34 55.

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger
Workshops

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.