PIST VÆK! Julejagt for børn på Amalienborg med elefanten Hannibal | Børn i byen - hvad skal vi lave?

PIST VÆK! Julejagt for børn på Amalienborg med elefanten Hannibal

Billedet findes ikke
Amalienborg Slot
Amalienborg Slotsplads
1257 København K
Se kort
5-8 år
0/95 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Hjælp elefanten Hannibal med at redde julen på Amalieborg – alle juletraditionerne er pist væk! Gratis juleaktivitet for småbørnsfamilier i weekenderne i december.

Julen på Amalienborg er i fare! Museet er pyntet fint op til jul, men alle de kongelige juletraditioner er forsvundet. Hannibal går på julejagt, men har brug for hjælp fra børnene for at finde spor af julerierne og de forsvundne traditioner.

Den kongelige jul er fyldt med traditioner. De færreste ved dog, at flere af vores dronninger har været med til at udbrede nogle af de mest populære traditioner herhjemme. Med inspiration fra Tyskland bestilte Christian 10.’s dronning Alexandrine som kronprinsesse efter sigende den første adventskrans hos en blomsterhandler i Århus i starten af 1900-tallet. Blomsterhandleren var snu at udstille kransen i vinduet inden afhentning, og snart var mange af byens fruer interesserede at få bundet en adventskrans.

Julejagten bringer traditionerne til live for børnene, og efter sporjagt og dans om juletræet uddeler Hannibal sin elefantorden Hannibal-klubben til alle børn som tak for hjælpen. Alle er velkomne til at medbringe hjemmelavet julepynt til at hænge på Hannibals kongelige juletræ.

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.