Picassoudstilling i keramik

Louise hauerberg taler om modellering  foto ulrika jantzen louisiana museum of modern art  normal620
Louisiana Museum, Børnehuset
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk
Se kort
Alle
louisiana.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Fra den 1. februar til og med den 27. maj udstilles den hidtil største skandinaviske udstilling af Picassos kunstværker i keramik på kunstmuseet Louisiana. I løbet af udstillingens 17 uger vil alle børn gratis have mulighed for at skabe deres egne keramiske værker, da Panduro har doneret pensler, akrylfarve, farveblyanter og ikke mindst 5 tons ler.

Mindst 200 kilo ler forventes at blive brugt pr. uge, når Louisiana Børnehus med Panduros hjælp inviterer museets yngste gæster til gratis at tegne, male og modellere egne kunstværker inspireret af Picasso.

– Kreativitet er en vigtig del af børns udvikling, og vi er stolte over at kunne bidrage til at så mange børn får mulighed for at udvikle deres kunstneriske evner i Louisianas fantastiske omgivelser. Det bliver virkelig spændende at se, hvordan Picasso bliver fortolket af alle børnene, siger Thomas Panduro, marketingschef i Panduro.

Det bliver i forbindelse med rundvisning af Louisianas kunstpædagoger, som vil tale med børnene om skabelsesprocessen og hvordan Picasso anvendte forskellige teknikker og materialer, at børnene kan skabe deres egne kunstværker.

– Picasso sagde selv, at alle børn er kunstnere, men at problemet er at forblive kunstner, når du bliver voksen. Men gennem et autentisk og fysisk møde med kunstværkerne inspireres børnene til selv at fortolke og udvikle kunstværker, som forhåbentlig vil give dem en livslang (kunst)interesse. Det havde ikke været muligt uden Panduros donation, siger Louise Hauerberg, chef for Louisianas Børnehus.

Gennem hele udstillingsperioden vil Louisiana Børnehus tilbyde flere forskellige aktiviteter for skoler, familier og børn – alle med udgangspunkt i Picassos kunst. Mellem den 10.-18. februar vil der bl.a. være familierundvisninger to gange om dagen, og hver dag fra kl. 11 til 17.30 vil Børnehuset have åbne workshops.

Og for alle dem, der ønsker at videreudvikle deres kunstneriske evner derhjemme, og måske blive den nye Picasso, er det muligt at købe alle materialer, som er brugt i Børnehuset, i Panduros butikker eller på nettet.

Se mere på louisiana.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 27. maj 2018 kl. 11-18.