Philomenas stemme | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Philomenas stemme

Philomenas stemme normal620
Zangenbergs Teater
Pilestræde 55A
1112 København K
Se kort
Alle
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Philomenas stemme er et nyt moderne opera-eventyr af Reumert-vindende komponist Steingrimur Rohloff og Therese Fabricius som tager livtag med et svært, men desværre meget aktuelt emne blandt børn i dag, nemlig ensomhed. Men den fortæller også historien om hvordan børn, som de evige idealister de er, kan slippe ud af og overkomme ensomheden ved hjælp af deres fantastiske fantasi.

Fordi hvad stiller man op, når man er barn i en travl voksenverden, hvor mor og far skændes og man ikke føler man bliver hørt? Og måske skal man bare stoppe helt med at tale i stedet for at blive ved med at råbe op, når nu der ikke er nogen som lytter?

Historien om Philomena foregår i et mytisk univers, som trækker tråde til nogle af litteraturens mest elskede børneklassikere såsom Alice i eventyr land, som handler om fantasi og følelser i børnehøjde.

Med operaens muligheder for at få adgang til det helt store følelsesregister insisterer denne forestilling på både at introducere børn for opera som genre, men også en universel historie som alle kan relatere til.

Kategorier Tilføj ›

Kultur

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 15. november 2019 kl. 17.