Påske & sæsonåbning 2020 | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Påske & sæsonåbning 2020

Img 9293 normal620
Frilandsmuseet
Kongevejen 100
2800 Kongens Lyngby
Se kort
2-10 år
0/95 kr.
natmus.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

KOM I PÅSKESTEMNING PÅ FRILANDSMUSEET

Nuttede påskelam, farverige påskeæg og ægstra sjove aktiviteter fylder snart Frilandsmuseet, når vi fejrer Påske og sæsonåbning.

ÆGTIVITETER FOR HELE FAMILIEN
Påskeægsjagt, æggetrilning og æggefarvning er blot nogle af de påskelege I kan opleve på Frilandsmuseet. Tag familien med og se om det bliver jeres høne, der skider først til hønseskidning eller om det bliver et af jeres æg, der kan trille længst uden at skallen knækker. Til de kreative typer vil der også være mulighed for at filte påskekreationer og et værksted til alle dem, der vil klippe gækkebreve eller pynte påskeæg med alt fra silkepapir til fine fjer.

Der er også mulighed for at opleve lidt påskemagi når Klovnen Joey underholder med sit ægceptionelle påskeshow.

HOP, HOP, HOP!
Til dem, der ikke kan sidde stille har vi endnu engang skabt en forhindringsbane til børn og barnelige sjæle. Her skal der hoppes, svinges og balanceres til den helt store guldmedalje. Men det er ikke kun børnene, der hopper… Hvis I ser godt efter, så hopper påskeharen også rundt omkring på museet, og det siges, at den giver påskeæg hvis den bliver fundet.

DYR, DYR, DYR!
Var der nogen, der sagde påskelam? Frilandsmuseet er kendt for vores nuttede dyr og der vil selvfølgelig være rig mulighed for at møde dem til påske. Få en træktur med ponyerne eller tag en pause og nyd en tur rundt på museet med hestevognen. I kan også møde vores famøse muldyr, Kirsten Birgit, se de nye gedekid og krydse fingre for at de søde påskelam melder deres ankomst inden påsken er ovre.

Se mere på frilandsmuseet.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer og udstillinger
Parker og haver
Slotte og bygninger
Dagsture
Park/leg
Kulturoplevelser
Bøger 0-3 år
Bøger 2-6 år
Bøger 5-7 år
Bøger 6-10 år
Påskeferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.