Opfind dit eget fantasidyr | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Opfind dit eget fantasidyr

Img 0195 normal620
Børnemuseet
Svanholmsvej 3A
1905 Frederiksberg C
Se kort
5-12 år
40/30 kr.
facebook.com Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Tegneworkshop for børn
På workshoppen skal børnene øve sig i at slippe fantasien løs og vi prøver at rykke ved opfattelse af hvordan ting ser ud og hvad der kan lade sig gøre, når man tegner.
Workshoppen starter med en opvarmningsøvelse, hvor børnene skal sammensætte et dyr ud fra nogle skabeloner, for at sætte skub i fantasien.
Næste skridt er en tegn-færdig-opgave, hvor alle får starten på et udefinerbart dyr, som de skal tegne færdigt.
Undervejs vejledes de i hvordan de kan tænke dyret. Fx hvordan dyret bevæger sig, har det ben eller bevæger det sig mere ligesom en snegl? Eller hvordan tror et dyr ville se ud hvis det havde 6 meget lange ben, eller hvis det ikke har en mund, hvordan spiser det så?
Små benspænd og udfordringer, der skubber til opfattelsen af hvordan ting ser ud. En vigtig del af opgaven ligger i, at et fantasidyr ikke kan tegnes forkert.
Undervejs skal børnene bl.a. tænke over om dyret fx har en livret eller en superkræft, eller hvad det godt kan lide at lave, som en måde at give dyret karakter og personlighed. Til slut laver vi en lille blå bog til dyret, med de forskellige informationer.
Det at alle børnene har det samme udgangspunkt for tegningen giver et virkelig fint billede af hvordan den samme opgave, kan ende vidt forskellige steder, når den enkeltes fantasi er værktøjet til at afslutte opgaven. Det er et sjov oplevelse for både børn og voksne at se hvor forskellige fantasidyrene bliver.

Anbefalet alder: 5-12 år.
Pris: 150 kr. pr. barn inkl. entré og alle materialer
Billetter på billetto.

Se mere på billetto.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Musik og kunst
Workshops/foredrag
Dagsture
Underholdning
DIY
Indendørs oplevelser
Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 20. oktober 2021 kl. 14-16.