Nørrebro 9¾ - En Magisk Sommerkonkurrence | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Nørrebro 9¾ - En Magisk Sommerkonkurrence

N rrebro 9 34  kultun.kk.dk normal620
Nørrebro Bibliotek
Nørrebrogade 208
2200 København N
Se kort
7-13 år
0/0 kr.
bibliotek.kk.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Sommerferien står for døren, og vores forældreløse troldmand skal vende hjem til en ørkenløs sommer hos hans plejeforældre, hvor han må undvære sine venner og kæledyr, og hvor han må tilbringe ferien på sit låste værelse. Øv og suk… MEN! Der er lys i mørket! Der er blevet udskrevet en konkurrence ’AAØS – Akademiet for Afværgelse af Ørkenløse Sommerferier’, hvor du og dine venner har mulighed for at hjælpe troldmanden, så han får mulighed for at udleve sin vildeste drøm om en fantastisk sommerferie. Vi taler badeland, rutsjebaner, udendørs spa, non stop running pizza, sodavandsspringvand, ingen sovetider, you name it!

Tag dine magiske venner i hånden og hjælp troldmanden med at slippe væk fra udsigten til en frygtelig sommerferie. I kæmper mod andre hold af hekse og troldmænd og intet er givet før det sidste point er givet. Turen går gennem en række poster fordelt på Nørrebro, hvor I må prøve kræfter med kendte fag som bl.a. Quidditch, Magiske Dyrs Pasning og Pleje og Eliksir. Konkurrencen er ikke for bangebukse, og kampen er benhård! Undervejs sker der helt sikkert uventede ting, så husk at kigge dig over skulderen.

OM LØBET/KONKURRENCEN
Løbet har seks poster rundt omkring på Nørrebro og tager ca. 2,5 timer at gennemføre. Posterne befinder sig udenfor, så husk at tage jeres mest magiske tøj på, som passer til vejret. Posterne er især henvendt til børn på 7-13 år, men andre aldre er også velkomne. Det hold som gennemfører løbet hurtigst og med flest point, få sit holdnavn indgraveret i pokalen.

TILMELDING OG HOLD
Den Magiske Sommerkonkurrence afholdes i starten af sommerferien d. 28., 29. og 30. juni, med start fra Nørrebro Bibliotek hvert kvarter mellem kl. 10.00 og 12.30. Tilmeld dig og dit hold på Billetto, på det tidspunkt I ønsker at starte løbet. Hvert hold består af højst 10 personer, og er I under 10 personer som tilmelder jer sammen, vil i blive sat sammen med andre hold. Deltagerne vil få udleveret et kort over posterne, men det er jeres eget ansvar at finde rundt mellem posterne. Tilmeld derfor også en voksen på jeres hold, hvis I synes at det er nødvendigt. Det er gratis at deltage. Tilmelding på: https://billetto.dk/e/norrebro-9-en-magisk-sommerkonkurrence-billetter-539414

MEDVIRKENDE
Fritidscenter Ydre Nørrebro, Scenekunstskolen Scene N, børnekunstskolen Lokalet - rum for opfindsomhed, Rollespilsfabrikken, St. Johannesgården, Sofie Hem Jensen samt Osramhuset.

RETNINGSLINJER I FORHOLD TIL COVID-19
Vi følger nøje med i myndighedernes vejledninger og tilrettelægger løbet så det bedst muligt sikre publikum, kunstnere og ansatte. Det er vigtigt at I hjælper til, ved at:

- Bliver hjemme hvis I har symptomer på sygdom
- Spritter af og holder afstand
- Følger personalets henvisninger

Arrangeret at Osramhuset og FCYN.

Støttet af Nørrebro Lokaludvalg og Børnekulturelle midler i København.

Se mere på billetto.dk

Kategorier Tilføj ›

Aktivitet

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 28. juni 2021 kl. 10-12.30.