Naturkrea i Påskeferien | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Naturkrea i Påskeferien

Blomsterslik normal620
Kulturhuset Indre By
Charlotte Ammundsens Plads 3
1359 København K
Se kort
Alle
0/0 kr.
kulturhusetindreby.kk.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Vi laver grønne workshop for børn og deres voksne i dagene op til påske.

4 dage sprængfyldt med grønne indspark, med gratis entre, støttet af Indre By Lokaludvalg.

Grønne workshops:
15/4 Modellervoks med Plantefarver og Grønt lykønskningskort
16/4 Masker med Plantefarver og Macramé hængeplanteholder
17/4 Påskeæg dekoreret med plantefarver og Blomsterslik
18/4 Grønt lykønskningskort og Hjemmelavet sæbe og tandpasta

Modellervoks med Plantefarver
Vi laver farver af grøntsager. Vi lave smukke farver med bl.a. den dybe røde farve fra rødbederne, den kønne grønne fra spinaten og den blålilla farve fra rødkålen. Det er selvfølgelig muligt at smage på alle ingredienserne for de modige. Vi laver naturlig modellervoks. Børnene kan selvfølgelig tage modellervoksen med hjem og lege videre.

Grønt lykønskningskort
Kom og design et kort, et grønt lykønskningskort som kan vokse. Man kan sende kortet til sine kære, der med brug af mikrogrønt, kan opleve et kort der vokser. Mikrogrønt er et skønt supplement til krydring af mad. Planterne er godt nok mikro, men de er fyldt med næringsstoffer og det er altid fornøjeligt at følge processen fra frø til plante. Det er endnu sjovere hvis kortet vokser sig til et grønt monster, et skæg eller en ugle!

Grøn luft er guf! Macramé hængeplanteholder.
De kan hænges overalt i hjemmet og vores ekspert rådgiver hvilken plante der passer bedst i forhold til lyset i lejligheden, men også alt efter hvor grønne fingre du har. Har man flere plantemord på samvittigheden får man en plante med der kan tåle lidt ekstra.

Plantefarver Masker
Clorofille inviterer dig til at lave masker, der er malet med plantefarve. Vi laver farver fra spinat, rødbede og andre planter og vi vil sammen dykke ned i kunsten i at male vores masker

Blomsterslik, så kønne og så smager de himmelsk!
Workshop delen vil gå ud på at skulle dyppe mynteblade og mælkebøtter i chokolade. De resterende blomster skal laves med æggehvide og puddersukker. Vi ender op med et farvesymfoni af kronblade med stor variation i smag. En simpel teknik og man kan tage lækkerierne med hjem og dele ud af de smukke godter.

Påskeæg med Plantefarver
Vi laver farver af grøntsager. Vi lave smukke farver med blandt andet den dybe røde farve fra rødbederne, den kønne grønne fra spinaten og den lilla/blå fra rødkålen. Det er selvfølgelig muligt at smage på alle ingredienserne for de modige. Til påske farver vi æg med naturlige farver og dekorerer dem med aftryk af blade og blomster.

Hjemmelavet sæbe og Tandpasta
Naturen rummer en masse lækkerier til en skøn spa oplevelse. Idag skal vi lave sæbe og andre spa produkter helt fra bunden. Børnene vil blive sat ind i plantematerialer og metoder, der også kan laves derhjemme. Det er både sjovt og duftende, også får man selvfølgelig resultatet med hjem til afprøvning.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Workshops

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 18. april 2019 kl. Fra kl 14.30 til kl 17.