Naturens Dag på Amager Strand 2019 | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Naturens Dag på Amager Strand 2019

Naturens dag 2019 normal620
Naturcenter Amager Strand
Øresundsstien 7a
2300 København S
Se kort
Alle
0/0 kr.
naturcenteramagerstrand.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Naturen har så meget at byde på - hele året rundt og både for store og små. Det markerer vi sammen med Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet, når vi over hele landet fejrer Naturens Dag d. 8. september 2019!

I år er temaet 'Mærk naturen', og på Amager Strand skal vi have alle sanser i spil, når vi sammen med Den Blå Planet og Den Blå Foreningsby inviterer dig til at opleve naturen på et væld af måder. Det hele foregår ud for Naturcenter Amager Strand, og vi har en masse spændende aktiviteter klar til dig, uanset om du er til fart og spænding, ro og fordybelse – eller en kombination.

KRIBLE-KRABLE-DYR PÅ LAND OG I VAND
Naturcenter Amager Strand tager dig med på opdagelse på det lave vand og i det høje græs, hvor du kan opleve noget af det kriblende dyreliv, der findes lige ud til Øresund. Byg din egen krabbefiskestang eller insektsuger og lok smådyrene til dig. Kom ud i waders og søg på havbunden med en vandkikkert. Bagefter ser vi på din fangst i mikroskop og bliver klogere på de forskellige dyr.

STRANDLEGE FOR HELE FAMILIEN
Familieidræt er en forening for børnefamilier, der gerne vil gå til idræt sammen. På Naturens Dag kan du møde instruktørerne, høre mere om foreningen og deltage i sjove lege og aktiviteter på stranden.

BLÆKSPRUTTEDISSEKTION OG AKVARIUM
Den Blå Planet vender dyrene på vrangen, når de dissekerer og undersøger blækspruttens indre til en lærerig workshop på Naturens Dag. I deres akvarium kan du nærstudere en masse af de dyr, der lever i Øresund og blive meget klogere på, hvad der gemmer sig under havoverfladen.

SKATTEJAGT, SNORKLING OG SKRALDESAMLING
Svømmeklubben Copenwater inviterer dig med på en spændende skattejagt og tager dig med ud at snorkle og opleve havets liv fra første parket. Alt for meget skrald ender i havet, så gennem en skraldesamling på stranden hjælpes vi ad med at passe på havmiljøet.

LAV KRABBESUPPE OG BAG ET PANDEBRØD
Sammen med Amager Strandpark parkrun og DGI Storkøbenhavn - Outdoor kan du øve dig i at kokkerere i det fri. Vi laver bæredygtig krabbesuppe på Trangia stormkøkken og bager lækre pandebrød.

FÅ EN TUR I HAVKAJAK
Havkajakklubben Svanen står klar til at fortælle om klubben og de mange ture på vandet, der går fra deres tre kajaksteder i København. Du får også mulighed for at komme en tur på vandet i en af havkajakkerne.

SIT ON TOP KAJAK
Med CPH Outdoor kan du komme på vandet i en af de sjove sit on top-kajakker, der er mere stabile end klassiske kajakker og egner sig perfekt til børn og knap så rutinerede roere.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr
Strande
Naturoplevelser
Dagsture
Aktiv ferie
Natur
Park/leg
Ud-af-byen
Din weekend

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 08. september 2019 kl. 10-14.