Mors Mentale Univers | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Mors Mentale Univers

Lilleformat produkt til mors mentale univers normal620
Øbro Amazonas - Babyaktivitetsrum
Gunnar Nu Hansens Pl. 3 (1. sal)
2100 København Ø
Se kort
0-1 år
0/50 kr.
facebook.com Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Mor er ganske enestående! -og hendes mentale univers gennemgår nogle forunderlige forandringer i den første tid med en lille ny baby.

Vi er ofte fokuseret på mors fysiske ændringer – og kamp for at ”finde sig selv igen” efter fødslen. Men kan glemme at der også sker store ændringer i mors mentale univers. Hvis mor ikke er tryg, har ro, rum og ikke mindst forståelse for alt det der sker af udvikling mentalt i den første tid med en lille baby, kan det være svært at give det lille barn de allerbedste rammer.

Tegn til Baby ønsker, at mor også skal have mulighed for at skabe de bedste rammer for det lille barn i den første tid. Det er nemlig i barnets første år, at rammerne for barnets senere udvikling dannes – og her selvværd og selvforståelsen udvikles.

Tegn til Baby vil gerne give mor denne mulighed! Vi vil gerne give mor det stærke kognitive overblik, selvtillid og forståelse for den første tid efter fødslen. Dette er lige så afgørende (-og hvis ikke mere) for et godt velvære og en god udvikling, både for dig selv og din baby – som det fysiske!

Vi har væres så heldige, at få Rikke Nørgaard Elster, der er psykolog med speciale i forældres psykiske velvære og ubevidste påvirkning på deres børns udvikling, ind under
Tegn til Baby’s univers.

Rikke brænder for mor og for at mor har det godt! -og Tegn til Baby brænder for baby…
-derfor er denne sammensætning et genialt match!

Rikke vil udbyde workshops og kurser i mors stærke mentale univers, hvor forståelsen for, hvorfor mor faktisk er ret sej mentalt - under alt forvirringen, glæderne, utrygheden og
forandringerne - er i fokus.
Vi glæder os helt enormt til at invitere dig og din baby indenfor!

Workshoppen afholdes d. 14/6 i lokalerne i Øbro Amazonas Babylounge, Gunnar Nu Hansens Plads 3, 2100 København Ø (Indgangen til svømmehallen - og så op på 1. sal). Kl. 11:30-12:30

Vi glæder os til at se dig! (For mor der er gravid eller med en baby på 0-12 mdr. - der er plads og rum til både mor + baby på workshoppen)
Din bevidsthed og kendskabet omkring dig selv, dine følelser, tanker og handlinger er med til at påvirke dit barns udvikling.

(Max 12 deltagere)

Se mere på babyfingertalk.com

Kategorier Tilføj ›

I form efter fødslen
Workshops
Barsel
Indendørs legepladser
Barselscafeer

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 14. juni 2019 kl. 11-13.