Mørkesti og Solskinsdryp - AFLYST | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Mørkesti og Solskinsdryp - AFLYST

M rkesti   forestilling 6000x4000px 01 normal620
Folketeatret - Kvisten
Nørregade 39
1165 København K
Se kort
1-5 år
60/135 kr.
folketeatret.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Vi skal på indkøb. På med skoene. En taske skal man have med. Indkøbsliste – mælk og leverpostej. En rød mariehøne efterlader en sti af fodspor. En mørkesti at følge. En kulsort bille krydser stien. En skov af musik, solskin som drypper, et hus der stråler af farver og byder ind på kaffehygge. Guldsmeden baner vej på en opdagelsesrejse ind i hverdagens små eventyr.

Indkøbsturen udvikler sig på den allermest poetiske vis til et landskab af musik, ord og farver. Med barnets nysgerrighed og forundring udviskes grænserne for virkelighed og fantasi på tur og græsstrå bliver en skov, tasken et hus og ordene øjebliksbilleder af omverden.
De allermindste inviteres ind i en drømmeverden, hvor de mest hverdagsagtige ting bliver til et tryllebindende eventyr i hænderne på en skuespiller, en musiker og en billedkunstner. Mørkesti og Solskinsdryp er en poetisk fortælling om hverdagens små vidundere, som i samspil med børnenes egen fantasi bliver til de største.

Denne legende sanseforestilling af teaterBLIK for de 1-5-årige er en eminent intro til teatrets forunderlige verden i dejlige rammer.

Se mere på folketeatret.dk

Kategorier Tilføj ›

Teater
Vinterferien
Indre by

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 21. februar 2021 kl. 9.30 og 11.30.