LYT TIL TRÆERNE - fortællekoncert for børn | Børn i byen - hvad skal vi lave?

LYT TIL TRÆERNE - fortællekoncert for børn

Lyt til tr erne pr foto small credit anitta behrendt normal620
Villa Kultur
Krausesvej 3
2100 København Ø
Se kort
2-7 år
50/50 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Louise Schrøder, Marie Priem og Karen Duelund Guastavino inviterer på musikalsk nærvær i Papirskovens eventyrlige univers, hvor skrædderkaninerne Zig og Zag bor.

Børnebogen "Skrædderkaninerne lytter til træerne" fremføres som et samspil mellem højtlæsning og levende musik og sang. Genkendelige, klassiske værker strømmer ind og ud af fortællingen og indimellem dukker også anderledes lyde og nye toner op.

Vi møder de flittige kaniner, da de er igang med at sy en luftballon. De syr og syr og de har arbejdet alt for meget, alt for længe. Da de endelig er færdige, falder de om af udmattelse. Halvt i søvne bliver de draget af en lyd, der fører dem dybt ind i skoven. Er der nogen, der kalder på dem? Eller er det en sang de kan høre?

På deres vej gennem skoven møder de 12 forskellige træer. (Birk, lærk, gran, kastanje, poppel, blodbøg, alm. bøg, lind, løn, pil, ask og eg). Skrædderkaninerne spørger træerne, om det er dem, der kalder, men fordi de spørger og spørger og glemmer at lytte, får de intet svar! Så finder de ud af at træerne har en hemmelighed!
Til sidst må de flyve op til månen i deres luftballon. Månen hvisker hemmeligheden til dem, og først da forstår de, at de skal lukke øjnene, slappe af og lytte til træerne, så finder de indre ro. - Det er træernes hemmelighed!

Musikken er på den måde bindeleddet mellem kroppen, sjælen og naturen. Vi skal ikke stresse afsted, men huske at give os tid til at lytte.

Papirskovens univers er skabt af forfatter og illustrator Marie Priem. I tæt samspil med saxofonist Karen Duelund Guastavino og pianist Louise Schrøder bliver Papirskovens finurlige og eftertænksomme univers levende i ord, sang og musik.

Se mere på papirskoven.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Musik/dans
Din weekend

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 03. november 2019 kl. 11 og 12:30.